Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz unravel #52899 üzenetére

    Nem sírok, de nem tetszik. És vannak olyan feladatok, amit nem lehet megoldani (na jó, 100-ból 1x igen), és igen, jogom van hozzá, hogy ez ne tetsszen. Pláne, ha gyakran fordul elő, és ilyenkor jönnek a "szándékosan sz.pat engem a WG" elméletek. Ami persze nem igaz, szimplán trehányak, de mindenki nyugodtabb lelkivilággal játszana ezek nélkül, és ez jót tenne a játék/játékosok általános színvonalának. Hosszú lenne kifejteni, annyi összetevője van, de ha belegondolsz, tudod, hogy igazam van.
    Leírtam, hogy ez az egyéni véleményem. Persze, az ember mindig jobbat akar, ha kijavítanák ezeket, lenne más bajunk. Azért mondtam, hogy nekem duplájára emelkedne a játékélmény, mert ez azért jelentős. A többi hiba csak (számomra) kisebb bosszúságot okoz.
    Mindannyian elfogadtuk a játékszabályokat, amikor megismertük a játékot és utána tovább játszottunk. De nem kell, hogy tetsszen is, és valahol ki kell engedni a fáradt gőzt :)

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák