Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz dvids #50071 üzenetére

    Mondjuk nem lepődöm meg hogy kigyullad mert megint a szopóágon vagyok. :(

    Már az összes tankommal mentem de egyiket sem tudom leduplázni csak kb a 3. meccsen. :U

    Ez nem véletlen.... Az is érdekes megint hogy csak nálunk vannak a piros játékosok és mindig legalább a csapat fele az.Az ellenségnél sosincs. :D

    Úgyhogy maradjunk annál hogy egyszerűen megint szopóág balszerencsém van. :D

    A wg is inkább csiszolhatna az MM-en és az RNG-n mert bődületes nagy fail-ek vannak a játékban.De nem,nekik fontosabb hogy pár tank szebb textúrát kapjon és a régi térképeken variáljanak 1-2 dombot. :W

    Ja meg az óriási csoda hogy lerepül a torony ha a lőszeretárolót találjuk el.Na ez igen ez nagyon fontos,de hogy normális elosztás és ne legyen egy rahedli bug a játékban az nem érdekes.

    Már olyan szinten bugosodik a játék hogy a felhasználók az első alkalommal ott fogják hagyni ha lesz normális konkurencia.Elsősorban játékélményre/játszhatóságra kéne koncentrálniuk (gondolok itt az aranyáradatra is) nem pedig a kinézetre.

    A nehéztanknak sincs már semmi jelentősége mert jön egy med és szétlövi arannyal.Így ki akar menni egy egy lassú papírral? :F Szerintem nagyon rossz felé kezdenek elmenni a wg-s srácok,erre illik ez a mondás: A cipész cipője mindig lyukas.

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák