Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Üdv mindenki.

    Tegnap kóstoltam bele ebbe a F2P cumóba és eddig elég jók az élményeim. T1-es usák könnyűvel kezdtem, nem tudom jó döntés volt-e, sokfélét olvastam sokfelé. Volt, ahol ruszki KV1-est ajánlottak, de szerintem kezdésre az egy kicsit drága nulláról indulva...

    Nem igazán tudom mit és hogy kéne, olvasgattam mindenfele, de nem vagyok tisztában a tankokkal, nem vagyok megszállott a témában. Eddig úgy-ahogy elvoltam.

    Jelenleg egy M2-es könnyűt terelgetek mindenféle upgrade nélkül, megyek a sebességre, hogy Csodabogár szavaival élve: Gyorsabban mászhassak ki a bajból, mint ahogy belekerültem, illetve utálok csigatempóban vánszorogni két fedezék közt.

    Eddig sima csatáim voltak, többet haltam, mint öltem, de szokatlan ez még nekem. Néha két bokor és egy fal mögül is kiszednek, máskor meg a síkon se zavar senki. Jó lenne néha egy társ az oldalamra, vagy valaki, akivel kooperálni lehet, mert néha olyan bábali zűrzavar van "csapaton" belül, hogy az vmi rettenet. Mindenki megy amerre lát, aztán hullanak, mint a legyek. Vagy a csapat fele bekempel a bázis körül és nem történik semmi.

    Az is olvastam, hogy önjáró löveggel ne akarjak lenni, ha nem akarom, hogy édesanyámra rájöjjön a csuklás...

    Szívesen fogadok üdvözlést, tanácsot, segítséget. Jelenleg TescoZsomi néven játszom, de nem biztos, hogy ez marad a végleges, ha belejöttem a dologba, lehet húzok valahonnan egy combosabb invite kódot és regisztrálok másik acc-ot.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák