Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    megnéztem Linkin videóját a 10es LT-ról. Nem értem, miért sír a DPM csökkentés miatt, szerintem rendben van, h egy LT ne kapjon szét egy T10es heavyt. Nyilván WN8 húzásra nem lesz annyira jó, mint eddig. A látótáv nerf viszont tényleg értelmetlen.
    Mondjuk a heavyk látótávja, h nagyobb lesz, a kamo miatt attól még nem feltétlenül fogja előbb kiszpottolni, főleg nem, hogy a HT-k ritkán visznek magukkal optikát és látótávnövelő skilleket. A medek inkább. :s Mennyire véglegesek ezek az adatok, várható még módosítás? Végülis ez a teszt lényege, h állítgatják nem?

    A múltkori vitához a beszédstílusával kapcsolatban: nagyon rosszul artikulál. Valóban sok esetben használ angol kifejést (armor, pen) de ez kevéssé zavart. Sokkal inkább az, h borzasztóan hadar és érthetetlenül artikulál. Gondolom a gyors észjárása már előrébb tart, mint a szája, de még is, kicsit lassabban Linkin pls, nem sietünk sehova.

    Notika77: szerintem szépen minden költést naplóznak, és simán visszakövetik ha kell. Ha viszont nincs napló, akkor tényleg lehetetlen lesz több ezer usernél kibogozni, vsz egyszerűen visszaállítják az acc-ot az utolsó mentésre, vagyis az arany megérkezése előtti estére.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák