Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    Zolee11:
    Rengetegszer ki voltak már vesézve ezek a kérdések, de valamiért mindig újra és újra felmerülnek. Képesség alapú MM...hmmm... Azzal érvelsz, hogy a jók csak jókkal játszanak, de nézzük meg a másik oldalt is. 20wn8-al rendelkező Vér István a frissen vásárolt Defenderével - de akár mondhatnám a Scorpion G-t - bekerül egy olyan csatába ahol a legmagasabb wn8-ú játékosnak 50 van. (A valóságban ez azt jelenti, hogy kb. 10-15 csatánként van egy sebző lövése) Beül kedvenc bokrába, majd miután kilőtték nagy nehezen azt a két embert aki oldalanként előrerohant akkor a maradék 26 játékos a fennmaradó 13 percben gyönyörködik a bokor textúrájában. Ez mennyivel lenne jobb? Ha nem lenne jobb játékos mi ösztönözne a fejlődésre?

    "Szerinted mennyire lenne sikeres, ha egy pl. FPS játékban, kezdőként mindössze egy pisztollyal kezdenél.." Játszottál már BF1-el? kezdőként szinte semmid sincs, és ahogy haladsz, úgy kapsz minden olyan kiegészítőt meg távcsövet stb. amivel élvezhető lesz a játék. Aki előbb kezdte/jobb annak mindig előny lesz veled szemben. Egyébként anno BF2-ben volt amikor direkt csak pisztollyal mentünk, hogy legyen kihívás...

    Amikor a tanklista alján vagy akkor nem neked kell megállítani a másik oldal top nehéz tankjait, még akkor sem ha te is esetleg nehéz tankban ülsz. Ha a saját csapatod egy oldalt nyitva hagy, nem kell mártírként egyedül meghalnod, hogy aztán telefloodold a chatet. Ezek olyan dolgok amik magától értetődőek, mint ahogy az is, hogy egy jó játékos, ha veszni látja az egyik oldalt, akkor visszavonul.

    Én sem profiként születtem, mikor rátaláltam erre a fórumra, akkor alig volt 400 Wn8-am, ma 2k felett járok, miközben semmi extrát nem csinálok, csak ha valami nem sikerül akkor a következő körben próbálom máshogy csinálni, vagy kérdezek.

    Ahogy rlazol is leírta, a WG nem szeretetszolgálat, hanem egy profitorientált vállalkozás. Előnyöket nem tudsz venni, csak gyorsabb fejlődést.

Új hozzászólás Aktív témák