Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz jozefgucci1 #131388 üzenetére

    Nem mondtál sok újdonságot, ez régen is így volt amikor kb. 3 db tier8-as prém tank volt. (Löwe, Kv-5 meg az M6nemtommi amcsi HT) Akinek volt lóvéja megvette a tankot, akár tudott vele játszani, akár nem.

    Másrészről, amit mondasz az is csak féligazság, mert csak a saját oldaladon lévő Ödönkét veszed észre, amikor a másik oldalon lévő Ödönkét lövöd széjjel akkor meg azt hiszed magadról, hogy te mekkora király vagy már, pedig lehet, hogy csak arról van szó, hogy kilőttél egy 0 skilles Ödönkét. :P

    Jah, persze tudom: a WG minden Ödönkét kizárólag a Te csapatodba sorsol be. :U El sem lehet képzelni, hogy egyszer az ellenség sorai közé...

    Nyilván a WG nem a saját pénztárcájának ellensége, azaz nem hiszem, hogy bármilyen minimális előfeltételt szabna, hogy te ilyen vagy olyan tankot ne vehessél meg, ezt azért te sem gondolod.

    Másrészről harmincvalahányezer csatám van a játékban, meg jópárezer az openbéta alatt és ha behoznak egy új tankot és elkezdek vele játszani annak is megvan a maga fejlődési görbéje. Azaz az elején nyilván rosszabbul megy az adott tankkal a játék, mert mindent szokni kell, mert lehet, hogy nem olyan minőségű a legénység. Pl. a mostani svéd medekkel szenvedek, pedig jópárezer csatát lenyomtam már másik tier6-os med tankkal, de mégis egy kicsit máshogy működik az srt mint az eddigiek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák