Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iszoke

    senior tag

    Kipróbálásképp én is toltam ezt a játékot egy ideig, de hamar elegem lett belőle. Szép, meg minden, de hihetetlenül frusztráló élmény. Egyrészt sokan fújnak a tengeralattjárókra, hogy mennyire utálják, szerintem viszont a hatereknek nem tűnt még fel mennyire szar a célkövetése az akusztikus torpedóknak, a másik pedig csak megy előre és vagy betalál vagy nem. Emiatt pedig extrém kockázatot kell bevállalni velük, mert egy cirkálót vagy csatahajót időben észreveszel, a rombolók viszont rendszeresen észlelési távolságon belül kerülnek a látómezőbe, ami villámgyorsan halott subra konvertálódik, mivel ezek sose mozognak egyedül, vagyis ha meglát, akkor már a nehézfegyverzet hatósugarában vagy. Ha pedig ez nem elég, a mélységi töltetek hatósugara is olyan, hogy egyszerűen nem lehet kikerülni ha már tudják hol vagy, rádköhögnek és már minden elkezd folyni, tüzet fog, minden baja lesz azonnal. Ez lenne az 1. számú közellenség? És ha már torpedók, az említett akusztikus változat sebzési értékét kiröhögi egy jobb csatahajó, a többi meg lerázza, mert egyszerűen nem képesek követni... szóval egyáltalán nem az a "hú-de-OP" hajóosztály, legalábbis tier 6-on még biztos nem.

    Economy-ra pedig azt olvastam, hogy tier 8 felett, egyre inkább rajtavesztéses játszani, mivel többet visz el a hajók fenntartása, mint amennyit nyersz, ha nincs valamilyen bónuszod.

    #55225
    Rombolók nem attól gyávák, hogy torpedóznak, röhögve ki lehet kerüli a 90%-át abból a távolságból ahonnét küldik, mivel ha közelebb jönnek akkor csak egy sortüzet kell bekapniuk és kész. Azért gyávák, mert imádják lerakni maguk körül a füstfelhőt, és semmi mást nem csinálnak utána, csak lőnek folyamatosan, te pedig nem látod, honnan. Ez sokkal nagyobb szemétség, mint tengeralattjárózni, mert az ellen csak kapja a garantált találatokat, a romboló meg röhög, hogy easy mode. Még torpedózni sem lehet őket, mert undorítóan gyorsak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák