Hirdetés

Hirdetés

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX

    ph A Microsoft a shader modell 7-től tervezi bevezetni a változást.

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    Mivel mennyit mentem? A régi és az új accon ugyanannyit mentem pl. a Daringgel 104 ill. 103 csata? Az régin 55%wr az újon 44%, az újon egyszerűen nem tudok nyerni. Pl. hiába játszom tök agresszívan pl. citázok egy Petrot (amit itt is írtam), fail csata fail csata hátán.

    Nem tudom ki, hogy van de én egy játékkal játszani szeretek. Nekem baromi nagy szerelmem volt minden ilyen tengerhez kötött játék és amikor a suliban anno először láttam az Aces of the Deep hullámzó tengerét (egy sulinetes MMX166-on kb. kismillió hibamentes floppy másolás után... később még komplett magyarítást is csináltam hozzá, magyar hanggal)... Miután a helyi könyvtárban kb. az összes tengeralattjárós könyvet kikölcsönöztem a fordításhoz, az unokatesóm a mai napig emlegeti, hogy hoztuk haza biciklivel*. Próbáltuk visszafejteni a hangot az internet nélküli világban, ami végül is egy sima header nélküli wav file volt, "*veeetőőcssőőő betööltvee". Anno kb. nulla angollal néhány szavas német szókinccsel nem is tudom magyarul mi lenne a helyes kifejezés "trial by error" felfogással heteket toltunk játékokba úgy, hogy lényegi dolgokba fogalmunk se volt pl. TDU2.

    De ez a játék egyszerűen kipattint... Vagy csak egyszerűen öreg vagyok? Vagy egy rossz programozás egyszerűen fényévekkel jobb mint egy-kettő ember?

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák