Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Malibutomi #1195 üzenetére

    Továbbá ott vannak a csillagászati távolságból érkező torpedók. Ha netán pedig egy torpedóvető átslisszan a zseniális csapattársak között, akkor a Battleship-nek annyi. Nem értem, hogy a 8100 vagy több dmg-re képes ágyúk miért 810dmg!-t sebeznek bele a porbafingó méretű torpedóvetőkbe... Alig lehet őket Battleship-el eltalálni, hála a csodálatos széthordásnak. Ha eltaláljuk akkor se sérül szinte semmit. Kb. minden 20. találat ér rajtuk valamit.
    Persze én is megyek torpedóvetőkkel, és örülök neki, hogy gyors/mozgékony és bazi sokat kibír. De érzem azért, hogy ez nincs így rendben.

    Az említett South Caroline-ban az a vicces, hogy a St. Louise simán lenyomja. Ez azért így szintén nincs rendben, hogy egy Crusier-el 10km-ről leklippelek egy Battleship-et. De őltem meg már 3km-ről is, annyira rossz a dmg-je a Battleship-nek. És haltam már én is ki Battleship-ben St. Louise-től.

    (#1202) JackFeryll: Még erősen tanulom a játékot, de igyekszem HE-vel lőni a kisebb hajókat. Persze előfordul, hogy AP marad bent. De azért akkor is, olyan lyukat kéne rajta vágni, hogy menten elsüllyedjen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák