Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • @lbert

    tag

    válasz Sk8erPeter #8975 üzenetére

    Akkor szelíden én is megjegyeznék néhány dolgot!

    Valóban nem a legkedvesebb oldalamat mutattam. Bár kicsit "mindannyian" túzásba estünk -szerintem.

    A hibák korrigálása, valóban jó dolog! Segítsük társainkat. Sajnos némileg én máshogy -piszkálódásnak vettem a dolgot. Belátom hiba volt! De, mint ahogyan Te is írtad, talán nem a legjobb hangulatomban kerstem a kérdésemre a választ.

    A bemutatkozásomról annyit, ha már ennyire szó szerint vesszük a dolgot, akkor;
    A szavak az én cégéreim. -kijelentést értsd: mint verbális kommunikáció, és nem nyelvtan. Az etimológia, mint olyan, nem szakterületem. Való igaz hogy helyesírásom nem kifogásolhatatlan.Ám, itt jegyezném meg, hogy a hibák oka mind inkább a kapkodás - gyors válasz írás - mint sem a műveletlenség. Több esetben fordul elő, hogy sajna mellé ütök, és nem veszem a fáradtságot visszaolvasni, javítani.

    De, hogy mégis Hepy End legyen, kevesebbett, tartalmasabbat, és nyelvtanilag összeszedettebbet fogok hozzászólni!

    Azt a smmihez sem értő, okoskodó -kijelentésem nem kell annyira komolyan venni. Kijavítanám, de a beállításokra kattintva ,nem adja be az adatapot. A nikkre kattintva, meg nem szerkeszthetően adja be az adatlapot.

    Ja, majd' elfeledtem; a Fonts mappát tudtam, hogy hol találom, azt nem tudtam, hogy új betű tipust hogy adhatok hozzá. Ami a problémát és a férreértést okozta, az az volt, hogy nem szoktam használni a Windows intézőt, és nem jó helyen kerestem!
    Bár ez, ténylegesen az én hülyeségemnek tudható be, mert a szememet kiverte, hogy nem jó helyen vagyok, csak figyelni kellet volna akkor joban.
    De tudtommal eme fatális hibát, konstatáltam is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák