Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz batyuska100 #50504 üzenetére

    Nem kell rá semmilyen talbetes, SP2-es gányolás. Pontosan írd meg a gép típusát, valóban P1610-ről van-e szó, a hétvégén próbálok neked XP-s drivereket összeszedni, és privátban küldök kulcsot, linket MSDN XP Prof SP3-as magyar verzióra mutató letöltéssel, meg egy driverpakkra mutató linket. Nem éri meg ilyen tablet verziós, meg SP2 recovery baromságokkal szórakozni, csak az időd megy el rá. Ha nem ragaszkodsz a magyar nyelvhez, akkor akár az XP Posready 2009 Edition-re is rá lehet menni, abba több frissítés van integrálva, post SP3 frissítések is, meg modernebb a telepítője, gyorsabban települ.

    Egyébként te is tudsz ilyen letöltéseket keresni. Lehet találni a neten keresővel is ilyen XP Prof HUN SP3 MSDN letöltést, megw kulcsot is, és ha AIDA64-et futtatsz a gépen, az megmutatja milyen hardverek vannak benne, és lehet keresni hozzá drivereket is. Bár a legtöbb ilyen FuSi laptop csoda egy kaptafára megy, Intel univerzális chipset driver (vagy annak a chipsetnek a drivere, ami a gépben van, ez tartalmazni szokta az integrált GPU és SATA vezérlő driverét is), Atheros Wi-Fi driver, univerzális Realtek HD Audio driver, univerzális Synaptics touchpad driver.

    Tapasztalatból beszélek, anno sok ilyen FuSi laptophoz szedtem össze XP-s driverpakkot, olyanokhoz is össze lehetett szedni, amik csak Vistával meg Win7-tel jöttek ki. Mindegyikhez lehet találni, még akkor is, ha laptop gyártójának weboldalán nincs kint, csak akkor egyenként kell keresni, a hardverelem gyártójának weboldalán, kell egy kis kutatómunka, hogy mi van a gépben, és ahhoz melyik driver kell.

Új hozzászólás Aktív témák