Hirdetés

Aktív témák

  • rene85

    aktív tag

    Hejj-hó.
    Feltettem a trend microt de mivel nem volt hajlandó 1x se elindulni, elhatároztam hogy letörlöm. Láss csodát, az uninstall közben meghal, és kiírja hogy kontaktoljak a nemtomkivel, és nem tudja leszedni. Sajnos még odáig se jut el hogy a rezidens cuccot ne indítsa el, így az végig ott figyel a jobb alsó sarokban az óra mellett... maradjon a barbár módszer és egyszerűen töröljem le a könyvtárat amiben van? Így most az EZ vírusirtó állandó védelme se működik de nem tudok rájönni hogy miért. Nem találtam olyat hogy hol lehet az állandó védelmet bekapcsolni.
    Az alaplapi soundmax kártyához irdatlan mennyiségű drivert találtam volt köztük direkt vista beta 2-es is, kár hogy egyik sem jó. Az alaplap oldalán levő xp 64 bites se. a vistában eredetileg található driverek közül se jó egyik se. Érdekes, hogy ha viszont a control panelben eltávolítom a hangkarit, és utána teszem fel a drivert, akkor szó nélkül felmegy, ki is írja hogy sikerült telepíteni. Hang viszont ezután sincs, és pár perc múlva jön az újabb buborék, hogy új hardvert talált a rendszer és nem tudta telepíteni....:)
    Vicces, hogy a vista alatt letöltött és ott elindított office 2007 beta telepítést blokkolja. Egy másik meghajtóról átmásolt telepítővel viszont fel lehet tenni...

    mod: és a kék háttér hosszú perceken keresztül nekem is van. A régi windowsok ilyenkor a hálókártyára vártak ha jól tudom, lehet hogy csak driver kéne hozzá?

    [Szerkesztve]

Aktív témák