Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz Ace Ventura #16503 üzenetére

    Te ezeket az árakat merre találtad? Jöhet priviben is...

    Igen, dobozos HP-m van, de nem külön kód jár, hanem a kapott kódommal telepíthetek 32-bites és 64-bites rendszert is (természetesen egyszerre csak egyet, egy gépre). A telepítőmédiát én speckó külön megrendeltem kőkemény 10 ojróért még anno novemberben, de amúgy akár ez sem kell a dologhoz, kölcsönkérsz/szerválsz egy Vista telepítőt, aztán szól a móka.

    Továbbra is mondom, ne sz*rj be a 64bitestől. Valahogy kegyetlen rossz híre lett az XP64 miatt az egésznek, de a Vistánál gyakorlatilag ekvivalens a két rendszer (32-bites cuccokat is tökéletesen tudsz futtatni). Két helyen lehet gond: a drivereknél és a rendszerbe nyúlkáló szoftvereknél (víruskergető és tsai). Sem játékkal, sem szoftverrel, sem hardverrel nem akadt gondom az elmúlt fél évben :) Ettől még persze nézz utána a dolgoknak, csak mondom, hogy nem kell parázni.

    Szerk: Jobbat mondok. Kapj le netről 64-es Vistát, és kód nélkül telepítsd fel azt a változatot, amit venni akarsz. Tömd meg driverekkel, nézd meg a szokásos progijaidat, és ha megy, akkor hadd szóljon a shopping.

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák