Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz oreg1965 #94848 üzenetére

    6-os droid-al használom a P9-emet.
    Simán fel kell venni azt a MS fiókot amivel a Win-es telefonját használta és ott be kell pipálni, hogy a névjegyeket is szinkronizál. Én így használom. Outlook-os fiókom is van a google fiók mellett. A google fiókban üres a névjegyzék, az outlook-osban van az összes és azt használja a telefon.
    Ezenkívül van vállalati exchange fiókom stb...
    Tehát több fiók is beállítható és így akár az MS fiók is megtartható only névjegy-re. De ezt esetben a google fiókban célszer a névjegy szinkront kikapcsolni. Kettős fiókhasználat nem jó a névjegyeknél. Visszanyalhat.

    -------

    Van bonyolultabb módszer... de jobb módszer, hogy pl. desktopon/PC-n belép az MS fiójába. Onnan a people.live.com alól kiexportálja a névjegyeket.
    Aztán szintén PC-n belép a google fiókjába, oda beolvassa ezt a fájl... azaz importálja. Ezután a droidos készüléke a google fiókja már látni fogja ezeket a névjegyeket.
    Ezután biztos ami biztos és törölném a MS fiókban a névjegyeket, hogy később nehogy kettős fiókhasználatból gondok legyenek. Addig nem is párosítanám az MS fiókot a droidhoz... és utána is csak akkor ha valamiért ez fontos... pl. az MS fiók email címére szükség van.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák