Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz PuMbA #86665 üzenetére

    Szerintem ma már mindegyik telefonon jól megy 10-es. Különösen az x50-es szérián, de csak ha időnként WDRT-vel, azaz mindent törölve van telepítve a telefon és után az app-ok is egyesével kézzel vannak telepítve. De azok is csak azután ha a telefon OS-e már naprakész... Ekkor a W10-el már jó ideje semmi gond nincsen.

    Az a baj, hogy nem csak a WP8.x-hez, hanem droidhoz képest is nagyon sok OS frissítés jön még mind a mai napig, mert még közel sem végleges és hibátlan a rendszer, de ezek már apró hibák. Ezeket egymásra telepítgetni, egy már belakott rendszeren nem túl jó ötlet... sok esetben szívás lesz a vége. De a legtöbb user nem tudja és nem is várható el tőle, hogy időnként tiszta és szabályos telepítést csináljon.
    Szóval nyár óta magára az OS-re azt mondani, hogy a W10M szar csak a fentiek fényében lehetne mondani. Tehát ma már user error miatt van a legtöbb szívás. Hja, hogy korábban ez nem volt jellemző a mobilos Windows-ra és elsőr jó OS-ek voltak, ritkán foltozva és stabilan működtek? Na és? A nosztalgiázni szerintem tök fölösleges egy süllyedő hajón. :K Használni lehet / kell addig, amíg még van és kielégíti a többi OS-hez képest jóval szűkebb és időnként jelentős kompromisszumokkal járó igényeket. De ezt itt az egyre fogyó topikban mindenki tudja. :K

    Amikor én már az év eleje óta, tényszerűen ostorozom az MS-t, az róla szól... nem az OS-ről. "A parancsnok felel mindazért amit megtett vagy megtenni elmulasztott."

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák