Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz kory24 #84930 üzenetére

    A HR nem biztos, hogy segít, de tehetsz vele egy próbát.
    Mindenképp a recovery visszaállítást kellene megcsinálni. A gond itt az, hogy úgy érzékeli, hogy nincs elegendő tárhelyed a letöltésre és hiába kezdesz törölgetni, mert ez egy bug, nem fog javulni.

    Tehát recovery-vel visszaállítod 8.1-re, aminek a menete gy néz ki.

    1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd!
    Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
    Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a készüléket.
    Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
    2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
    A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
    3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor bezárhatod.
    Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések (márpedig elfognak), feltétlenül töröld az összeset, tehát ekkor még semmit ne engedj frissülni, ez nagyon fontos!
    Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es (640-650) Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
    4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, évfordulós frissítést! Jelenleg most a .14393.67, Ha végre ez is elkészült...
    5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
    Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
    6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is néhány applikáció indító ikon üres lenne, csinálhatsz próbaképp egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is. (csak 8.1 telefonokra vonatkozik, mert néha egy-egy ikon nem jelenik meg)
    7. Végeztél! Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

    ------------

    Egyébként a fent leírtak alapján a 950, nálam 5 napja teljesen hibamentes, stabil, azonnal szinkronizál, csempék nem döglenek ki, csak működik már-már harapós gyorsan, ami sebességet a 950 xl alatt sem tudtam elérni és teszi a dolgát, ahogy ennek a rendszernek kellene alapból is tennie, de ezek szerint még mindig muszáj eljátszani ezt a tiszta telepítést, ha nem akarod falhoz vágni a hülyeségek miatt. 950-re a .318 TH2-es build-ot rakja vissza a recovery program, ami már eleve egy fostalicska volt és az RS-hez képest nagyon is észrevehető a javulás minden tekintetben, ha rászánod a fenti hercehurcát.

Új hozzászólás Aktív témák