- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz ecology_83 #76750 üzenetére
Windows Phone 8-on marad, csak a Windows 10 eszközök számára lesz elérhetetlen.
-
Nooeca
senior tag
A térképek appra állnak rá nagyon, gondolom az fogja felválltani. Igazából a kettő hasonló, de én mindig térképek appot használtam 8.1-en is, mert szerintem jóval inkább használhatóbb mint a tojások app.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Nektek is szokott egy kicsit akadozni a Facebook alkalmazásnál ha görgettek Lumia 640-en?
Egy alaphelyzetre állítás megoldhatja?[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz timelord1987 #76755 üzenetére
Hát, a HR szinte minden ilyen gondja orvosság lehet...
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
confuser
senior tag
A 8.1-es FB app sajnos ilyen. Nehogy emiatt HR-ezz.
-
törölt tag
töröld le a facebook-ot majd telepítsd úja... a HR-t hagyd a legvégére
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #76759 üzenetére
akkor az program hiba....ha minden appnál csinálná akkor az rendszer hiba
-
törölt tag
A HERE az MS-re mutogat:
“In the last few months, we made the HERE apps compatible with Windows 10 by using a workaround that will no longer be effective after June 30, 2016,” HERE’s Pino Bonetti writes. “To continue offering the HERE apps for Windows 10 would require us to redevelop the apps from the ground up, a scenario that led to the business decision to remove our apps from the Windows 10 store.”
Valamilyen MS korlátozás miatt nem működnének rendesen a HERE programok, nulláról meg nem akarják újraírni. 8.1 alatt maradni fog a HERE, csak a 10-re szól ez a hír.
Újabb szög a koporsóba...már ott elcseszte az MS, hogy a Nokia üzlet során nem vásárolta fel a HERE részleget. De szép lesz amikor sok millió ember OTA frissít és rájön fele dolog nem fog működni.
Sorra vesznek el a dolgok amiért anno Nokia Lumiát választottam:
Lumia design, kameragomb, színek, formák
integráció, hub, pivot téma, stabil rendszer
HERE Maps, Drive, Transit -
Zsoleszhun
addikt
Úgy telepítsd újra, hogy törlés után újraindítod és utánna rakod fel.
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Francia91 #76764 üzenetére
De nem csak az autós navi miatt szopás a hír. A Transit évek óta megszokott app nálam is.
Azért egyre kalandosabb a WP user élete. Eddig volt az, hogy adott app csak ios és droid. Most már házon belül is fasza dilemma lesz maradni 8.1-en vagy frissíteni 10-re, rendesen egyik se lesz támogatva.
-
monosgeri21
tag
Hogy lehet a HERE-hez hasonlóan tömegközlekedést preferáló nézetre váltani? Azt még nem sikerült megtalálnom. Pölö ez.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz monosgeri21 #76771 üzenetére
Nem flame, hanem most kukarobizok egy darabig de hoztam magammal a Here-t (teljesen ingyenes) itt a tervezéskor tudod kiválasztani, hogy mivel szeretnél menni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
monosgeri21
tag
válasz Zsoleszhun #76774 üzenetére
Ezt értem, meg tök korrekt, csak így hogy ránézel a térképre és lövésed sincs mi merre van elég gáz. Nem értem miért kellene nekem pontosan bepötyögni az úti célt, ha csak tájékozódni szeretnék és látni milyen tömegközlekedési lehetőségeim vannak a közelben. De persze tudom, a W10M jobban teljesít.
-
mirci18
addikt
A tárterületsegédben a telefonból az egyéb dolgok részt hogy lehet kitörölni?
2gb adat áll benne feleslegesen.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
törölt tag
válasz mirci18 #76777 üzenetére
az egyebek résznél mindeno lyan fájlt összeszámol ami nem apphoz,rendszerhez vagy valamiféle médiatartalomhoz kötődik...ezt idővel vagy törli a rendszer, ha nem akkor csak a HR pucolja, de elvileg pucolnia kéne, esetleg Feedback-be probléma vagy javaslatként jelezheted hogy egy törlés gombot pattintsanak be...
nekem a rendszer szokott elszállni...abba is kéne egy letöltések gyorsítótár ürítés gomb!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz mirci18 #76779 üzenetére
hm....nekem a 1320-as 7,28GB hellyel rendelkezik amiből kb.durván 3GB-ot eszik alapból, a maradék durván 4GB-ot kell a usernek beosztani, én javasolnám hogy amit lehet helyezz át SD-re, vannak appok,játékok amik gond nélkül áthelyezhetőek, de saknos pár appban nincs engedélyezve az SD-ről való futtathatóság így azt sikertelen áthelyezés miatt dobja el a rendszer
-
Nooeca
senior tag
válasz Bukk900 #76776 üzenetére
Pedig ott van.
Nézd csak meg ha döntöd a térképet (tekered) akkor az iránytű is fordul magától. Első ikon pontosan a "keresés" ikon alatt.
Ha rákattintasz visszaáll északi nézetre és visszatekeri a térképet, hogy északra mutasson.
Ha valaki én erősen támaszkodom a térképre
És ez csak egy lightos hét, mert kb csak 4 napból áll össze ez
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz lugosi #76790 üzenetére
Ez csalóka mert benne vannak olyan napok is, amikor pihentem. Ez 7-13 közötti időszak, viszont 7-10 volt a tényleges "munkanap". Péntektől pihenőn vagyok, vagyis alig mozdultam ki itthonról. Viszont naponta több óra telik el gyaloglással nálam, nem nagyon szeretem a tömegközlekedést, csak ha feltétlen muszáj.
Illetve műhelyben dolgozom, mozgalmas az élet, így ott is mozgok és azt is beleszámolja.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
-
timelord1987
őstag
válasz Zsoleszhun #76766 üzenetére
Köszi!
-
ciceroo
tag
Sziasztok!
Azt hogy lehetne megoldani, hogy bizonyos alkalmazások csak wifivel tudjanak csatlakozni és korlátozva legyenek mobilinternet esetén?
(Tubecast leszívta az egyenleget otthon, mert a routernek éppen nem volt kedve szórni a wifi jelet) -
Ricardo
titán
Arra van valami esély hogy a hívókép változik a jövőben? Gondolom ilyen "nagyobb kinézetbeli" változás már nem várható.
Nekem személy szerint jobban tetszene, ha nem csak egy kis kör lenne a hívókép, hanem nagyobb mezőben jelenne meg a hívó/hívott képe. Ha más nem legalább egy beállítási lehetőség jó lenne, hogy ha akarja a júzer akkor használhassa így. -
Vera1231
újonc
Sziasztok! Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! Az én drága telefonom nem enged letölteni semmit és a már jól ismert 8004884b hibaüzenetet írja ki, amit lassan már fejből tudok -.-' A gond az, hogy az ellenőrző kódot nem küldi el a telefonomra és hívást sem kapok, hogy megkapjam azt a bizonyos kódot, azt írja ki, hogy a megadott telefonszámra nem lehet kódot küldeni. Egyébként Microsoft Lumia 435-ről van szó. A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gy.V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest