- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakisan
senior tag
Ezt nekem tegnap csinálta.Jól leszippantotta az adatforgalmam.
-
btudos
nagyúr
Akiknek gondjuk akadt az adatforgalommal, milyen szolgáltatónál vannak? Akik emlékeznek rá, a múltkori Vodás nyomozás folytatódik, most épp egy újabb 16 k-s számla érkezett, 8 napra kiszámlázva. (azóta az illető csomagot váltott, amiben nincs túlszámlázás, vélhetően a csomagváltásig eltelt időt számlázták ki, de abban az időszakban sem jelentkezett extrém merülés, szóval mostmár én fogok bemenni a Vodafone-hoz és elmagyarázom egy ügyintézőnek hogy nem, ezt képtelen a telefon produkálni. )
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MasterMark
titán
Most már WP7 is a teljes felbontású képet tölti fel Skydrive-ra?
*Az automatikus feltöltés beállításnál.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #16904 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16904 üzenetére
Nézd a jó oldalát, 25GB-ra nagggyon sok tömörített kép fér fel
@btudos: Témobálj
@daniel909: jó, de ő emlékeim szerint régi reges.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dejaris
addikt
Nekem T-mobilnal fogy el hirtelenjeben.
-
jeni
félisten
Üdv
820-s teló
wifi:
rátalál a wifire de azt írja ki,hogy titkosítatlan,és rákattintva nem is ad lehetőséget a kód beírására. holott kódot kell kérnie.
a másik észrvétel:
akkor az a 8gb tárhely nagyon kevés lesz,főleg a másik bővíthetővel meg semmire sem lehet majd menni,kivéve a PC gépen keresztül van megoldva a fájl mozgatás[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
titkosítatlan = nincs kóddal levédve.
mihez képest kevés a 8GB... szerintem azon már el lehet férni. de attól függ miket akarsz. ha sok játékot akarsz, akkor lehet kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
mirci18
addikt
Üdv
Érdekelne hogy van e olyan program ami kirakja az órát a telefon zárolási képernyőjére.
Ugyanis nekem egy éjszakai órára lenne szükségem találtam már programot erre a célra de csak olyat ami nem rakható zárolási képernyőre.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
próbakocka
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy WP 8.0-alatt POP3-as (IMAP-os) fióknál hogyan kell nem standard 110-as, hanem 995-ös portot, illetve SSL kapcsolatra beállítani az email klienst?
Alapbeállításokkal minden 3. mail-letöltésnél újrakéri a felhasználónevet és a jelszót ...
Használjak IMAPot a POP3 helyett?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
jeni
félisten
a tt apps-ban azon belül van 3 talk funkció található:
a google, a Facebook és a pingpong?!?!
a google talk-ra rámenve korábban az androidon se volt gondom vele
de ennél kémkedik mert ragaszkodik az adataimhoz és a üzeneteim megtekintéséhez,ha nem re megyek akkor fekete képernyőn Access denied szöveggel fogadvan valami más progi?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #16938 üzenetére
Hasznalhatatlan Europaban.
-
próbakocka
senior tag
válasz próbakocka #16921 üzenetére
Ez elég bézik kérdésnek tűnik, ez a szakmai topic, és nincs válasz?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
polonic
félisten
válasz próbakocka #16941 üzenetére
Szerintem használj normális levelezőrendszert. Pl outlook
-
bernadett79
tag
sziasztok lenne 1 kérdésem htc 8 s készülékem van és letőltőtem rá a ringtorest és meghallgatni megtudom a zenét amit beírok de nem tölti le mért?? valaki írjon köszönöm
Gaál Bernadett
-
btudos
nagyúr
válasz bernadett79 #16943 üzenetére
Egyszerűbb, ha a telefont rákötöd a számítógépedre, és megkeresed a "Ringtones" nevű mappát. Abba bemásolod a számítógépről a megfelelő zenét, és be tudod majd állítani csengőhangnak.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Boonen007
őstag
Valahogy ellehet tüntetni Lumia 620-on a programok listájánál a Betű jelzéseket ami a könnyebb keresés érdekében van? Anno Optimus 7-en eltudtam valami kód átírásával.
(#16948) xperiasigi:
Elég drasztikus lépés HR "A telefon alaphelyzetbe állítása"?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz xperiasigi #16948 üzenetére
Igen és amikor újra elkezd telepítgetni és a progik elérik a negyvenakárhányat, akkor ismét ott lesznek.
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest