- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Valaki felvilágosíthatna, hogy mire is jó ha gmail-es fiókhoz outlookos aliast rendelek hozzá ez azzal is jár, hogy az e-mailjeim oda lesznek átirányítva? Hogyan és hol tudom megcsinálni? Bocsi, de nagy a képzavar ebben a témában nálam
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz MasterMark #16204 üzenetére
És akkor most mi is lesz a gmail-es pushhal? Át kellene irányítanom outlookra gmail-es fiókom, vagy hogy is megy ez? Bocs, de ma full nem vagyok képben
Renault Megane IV Limited
-
xperiasigi
őstag
valki segitene mit kell beállitanom ahoz hogy a gmailos leveleimet outlook-ra kapjam?
azt irja az outlook hogy gmailbe kell beállitanom valamit de nem értem hogy mit..Iphone 6s
-
pzstm
titán
válasz xperiasigi #16209 üzenetére
Így teljesen okés. Aztán ezen kívül minél több helyen ahol gmail volt megadva outlookot adok meg és ismerőseimet is átszokatom/átszokattam erre a címre
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
xperiasigi
őstag
A telefon mért nem képes az új outlookos emailomat elfogadni mikor mindent jól irok be??W( L620)
Iphone 6s
-
polonic
félisten
válasz xperiasigi #16213 üzenetére
Pontosan mit szándékozol tenni?
-
AMD Power
titán
Ma bővült a család egy 520-al.
-
Mister_X
nagyúr
Ez valyon eljut hozzánk is? Nem néz ki rosszul.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
félisten
-
xperiasigi
őstag
válasz Mister_X #16216 üzenetére
hinném..Usaban landol az összes jól kinéző wp8as mobil(lumia 810 ,ez meg az a lumia 928 is csak ott lesz állitólag.. és még rengeteg telefon..) egyik nap néztem ilyen amerikai szolgáltatók oldalait és rengeteg ismeretlen wp telo volt ott..csak tudnám hogy wp fronton miért usa a kiváltságos..
azt meg sem említem hogy az At&t-nél kártyásan 450 dollár a 920..[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #16224 üzenetére
gondolom ez csak költői kérdés volt, az egész ms nem képes átlépni az usa határait néha egy-egy dolgot meglebegtetnek a pórnép előtt, de minden jóság csak ott van
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
AMD Power
titán
válasz xperiasigi #16224 üzenetére
450$? Az vicc.. Az még nagyon durván számolva is 105e Ft. Ez kint kb 5 napi meló...
-
btudos
nagyúr
válasz mukibuci #16225 üzenetére
Mondjuk ehhez pont nincs köze a MS-nak, ez a Nokia és a szolgáltatók meccse. Amerikában a szolgáltató az úr, azt viszi nekik a gyártó amit kérnek. Nem véletlenül van amerikában szinte minden szolgáltatónál más verzió pl. egy SGS2-ből. Európában nicsenek akkora eltérések egyes szolgáltatói készülékek terén, itt egységesebb a kínálat.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
xperiasigi
őstag
válasz mukibuci #16225 üzenetére
sajnos igen..és szánalmas amit az MS újabban művel wp fronton is hogy le se szarják a rendszert szinte..pedig ott lenne a lehetőség nekik de nem...
viszont ez az ország is szánalmas hogy ilyen árak vannak..
Amd power:igen ez az..hogy ott ezt egy itteni közép kategóriás droid áráért adják..a másik fele hogy ott egy heti keresett itt egy havi..de ez már mások hibája..
btudos:és szar is a kínálat..
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
mirci18
addikt
Fórumozók lenne egy pár kérdésem a lumia 800-mal kapcsolatban:
1-Itt olvastam hogy a nokia autó szoftverben be lehet állítani hogy autópályára ne vigyem fel.
De nekem ilyen beállítási lehetőség nincs a programban vagyis nem tudom kiválasztani hogy gyors vagy éppen rövid legyen az útvonal vagy hogy menjek e fizetős utakra.2-Miért van az hogy a Zune bemásolja a zenéket és filmeket a telefonba minden gond nélkül.
De a fényképalbumoknak csak egy részét másolja be.
Pontosabban nem másolta be a nokia n 95-tel fotózott képeimet.3-Töltéssel kapcsolatban:
Van egy utángyártott töltőm amihez usb kábel kell.
Bedugom a telefon érzékeli de nem tölti a telefont.
Kocsiban a szivargyújtós töltőm érdekes módon tudja tölteni ami ugyanúgy utángyártott.
Az érdekelne hogy utángyártott töltővel milyennel lehet tölteni gondolom az amperszám a lényeg.
Milyen amperszámút vegyek?A válaszokat előre is köszönöm.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Lenne még két kérdésem a windows phone telefonokkal kapcsolatban:
1-Sms érdekelne hogy honnan tudom sms írás közben hogy amit írok az hány sms-be fér bele ugyanis ha írom nem tudom hány karakter van még hátra.
2-Most van elősször érintőképernyős telefonom így sok dolog újdonság.
Többek között az is hogyha telefonálás közben elveszem a telefont a fülemtől akkor automatikusan bontja a vonalat.
Érdekelne hogy ezt valahogy ki lehet kapcsolni?
Másik kérdés hogyha nem akkor mire figyeljek milyen messze lehet a telefon a fülemtől.
Azért érdekelne mert így nehézkesen tudom csak kihangosítani van hogy közben szétbontja a vonalat.Válaszokat előre is köszi.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
polonic
félisten
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16235 üzenetére
Akkor elég gyorsan átvált a kijelző mert az egész dolog nem volt több 1 másodpercnél míg elvettem a fülemtől és ránéztem.
Bocsi hogyha láma vagyok de mint mondtam most ismerkedem ezzel az érintőképernyős világgal.Most akkor probléma hogyha a telefon a fülemtől elvéve automatikusan bontja a vonalat vagy nem?
Elvigyem a szervízbe megnézetni?A többi kérdésemre is tudna esetleg válaszolni valaki amiket ma tettem fel nagyon megköszönném mert a telefonommal kapcsolatban most még sok a nyitott kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
gPoint
tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég beüzemeltem egy NAS egységet annak érdekében, hogy hálózati meghajtón tárolt képeket videókat stb. el tudjam érni. Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan szoftvert mondani nekem amivel a HTC 8x-el el tudom érni a NAS-t. Mit kell telepítenem ehez?
Válaszokat előre is köszi!
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16238 üzenetére
És esetleg ti nem tudtok erről többet hogy miért teheti másnál nem volt ilyen probléma?
Akkor sajnos irány a szervíz.Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16240 üzenetére
Nem baj azért köszi
-
f.pee
csendes tag
Van olyan akinek a microsoft facebook app-ja küld értesítést? Vagy legalább jelez a lock screenen, vagy a live tile-on? Nekem semmi nem működik. A telefonból töröltem a facebook fiókot is, hogy a kapcsolatok közt ne legyenek ott az ismerőseim, de se így, se úgy nem működik. Esetleg milyen más appot ajánlanátok helyette?
A leglényegesebb, hogy az üzenetekről értesítsen időben, a sima értesítések nem annyira fontosak. -
Tomeeka28
aktív tag
Egy ideig nekem is szar volt az értesítés és a chat is, de mióta jött a facebook app-ra frissítés azóta nincs vele baj...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
MasterMark
titán
válasz mirci18 #16241 üzenetére
Rakd az ujjad a közelségérzékelő fölé telefonálás közben, lekapcsolja a kijelzőt?
Mert szerintem a füleddel kinyomod a hívást.A Nokia Autóban mikor megadod a célt, nem indításra nyomsz, hanem ott vannak ilyen kis ikonok a térképen alul, arra.
Lehet tölteni bármivel, szabvány 5 volt, 500 milliamper-el biztosan mennie kell.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16247 üzenetére
Áhhh minden tisztelet a tiéd a talány megoldódott.
Tényleg a fülem nyomta ki a telefont.
Köszi a segítséget.
A gps-re ma véletlenül rájöttem.Már csak egy kérdésem, maradt windows phone témakörben:
A zune programmal gond nélkül másolom a videókat zenéket.
Egyedül a képekkel van gond mert a fényképek egy részét küldi csak át.
Mi lehet a gond miért nem ment át képeket?
A kiterjesztés jpeg lenne nokia n 95-tel készített képek.[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Rakd ki zárolási képernyőre a facebook értesítést, illetve üzenetbeállításokon belül facebook alapú csevegés csúszka ki-be, illetve ki-be kapcs ezeket érdemes megpróbálni.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest