- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #13500 üzenetére
na, veled is sikerult megutaltatni a wp-t.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Plazmacucci #13502 üzenetére
És azok még nem is mai csirkék...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
félisten
válasz Oppenheimer #13503 üzenetére
De nem akarok elcsábulni, de azért ott vannak rendes használható appok minden téren, kivéve a FB, mert az ott is retek De mit nem adnék egy rendes háttérben futó Skype-ért, vagy Viberért... Esetleg valami rendes FB chat kliens is jól jönne... Csupán "ennyi" hiányzik a mostani készülékemből...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #13502 üzenetére
Ha a nyúzás alatt tényleg a menüben kóborlást érted, akkor a mindennapok során érhetnek majd meglepetések - legyen az G Nexus, vagy akár SGSIII.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
Alexios
veterán
válasz Plazmacucci #13504 üzenetére
skype már megy rendesen a háttérben wp8 alatt nem? meg elvileg a fb chaten is változtattak kicsit ott
-
félisten
válasz Oppenheimer #13509 üzenetére
Én egy realtime chat programot találtam Mangora, az im+ -t. Még néha akkor is működik és küld üzenetet amikor nem fut a program. Jó próbálkozás de meríti a telefont mint a barom.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Plazmacucci #13511 üzenetére
Nekem az se volt real time 8X-en
-
félisten
válasz Oppenheimer #13512 üzenetére
Akkor annak még a WP8 portja kaki
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Plazmacucci #13513 üzenetére
Nincs WP8 portja
-
félisten
válasz Oppenheimer #13514 üzenetére
Ya hogy ugyanaz van mind2 OS-re. Hát akkor nem teljesen kompatibilis
-
kolosanyi
veterán
Jézusom! Múlt héten nem néztem a topicot, mert nem volt net a koliban (most sincs, csak info van, másik épületben). Azóta 700 akárhány új hsz. Ezt lusta vagyok átolvasni... Lemaradtam valami fontosról? Igazán megköszönném, ha valaki megemlítené, ha van ilyen.
-
MODERÁTOR
válasz kolosanyi #13516 üzenetére
Előkerültek azok a házi videó felvételek, amin Paris Hilton, egy a Megan Foxx-szal közös leszbi partin veszíti el a szüzességét, mindezt egy félig strapabíró szénszálas, félig titán, éjjel látó Nokia Lumia 1000-essel rögzítették a beépített SSD-re, amit utána egy UHD Win8 Nokia SmarTV-n játszottak vissza.
Amúgy semmi különösről nem maradtál le.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
kolosanyi
veterán
válasz catroot #13517 üzenetére
Álnaivság be: pedig ennyire pörgő topicnál azt hihetné a felületes szemlélő, hogy a Microsoft végre kijavította az eddigi bosszantó hibákat, amit OTA frissítéscsomag formájában mindenki megkapott már. És akkor kiveszem a kezem a biliből...
crey
Ez kiraly volt!Blyan
Akkor stipistop Nokia 1000! Barátnőm van, azok a r*bancok meg nem túlzottan érdekelnek. -
Oppenheimer
nagyúr
http://www.wpcentral.com/microsoft-and-nokia-are-already-beta-testing-gdr2-windows-phone-8-os-update
update 2-t tessék nézni. Ha ez Nokia only lesz, dobom ki az ablakon a 8X-et (de csak mert eladni nem lehetne)
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #13530 üzenetére
Engem az sem érdekelne ha úgy lenne
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
HKorn
veterán
Lumia 710-en hol kell a netelérést beállítani? Telenor Okostarifa csomagról váltottam vissza praktikum+netre, mert marhán nem használtam ki, de most meg hiába van pár mega adatmennyiségem, nem megy a net egyáltalán.
Vagy eza kártyán nincs alapból engedélyezve?Run&Ride
-
dejaris
addikt
Azert ott van htc-s tiara gdr2-vel finoman elhullajtva is.
-
Воланд
titán
jo, azert az ms ennyire nem hulye.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz Воланд #13534 üzenetére
Hát....
Jó ezt mondjuk szerintem se lépi meg, főleg mert Ők nem a Nokiát akarják megmenteni, hanem több gyártóra alapozva növekedni, de egyelőre úgy áll az ügy, hogy ha nem teszik vonzóbbá a gyártók számára a WP-t, akkor csak a Nokia név tudja majd eladni a készülékeket.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz legiaap #13537 üzenetére
MS WP fejlesztőrészlegét úgy ahogy van át kéne adni a Nokiának, ők tudnának valamit kezdeni a rendszerrel... Az a szégyen hogy a Nokia fizet licenszet a WP-ért, de gyorsabban foltozta a hiányosságait, mint az MS, aki Elvileg azért kapja a licensz díjakat, mert ez lenne a dolga. Szóval a Nokia fizet egy félkész dologért amit saját erőforrásból tesz használhatóvá.
Képzeljétek csak el, milyen jó lenne egy olyan WP amit a Nokia fejleszt és csak a Nokiáé. Biztos nem itt tartanánk. Persze ezek csak vad fantazmagóriák, de én adnék egy ilyen felállást.
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #13541 üzenetére
Volt olyan "WP"-je, úgy hívták Symbian, aztán meg... Nem kell azért hasraesni a Nokiáért, tepernek, mert teperniük kell, ennyi.
-
Alexios
veterán
azért wp8 alatt annyira nem szakad meg a nokia már, szerintem ez inkább wp7 alatt volt igaz.
Legalábbis az, hogy néhány appot nokia exkluzívvá, vagy nokián ingyenessé tesz annyira nem a rendszer hiányosságainak foltozása
-
btudos
nagyúr
Csak az a különbség, hogy a HTC-nek is tepernie kéne, aztán az egy szem Androidos csúcskészülékükön kívül egyelőre idén semmit se láttunk.... Nemhogy WP8, de droid fronton se.
pzstm: Te még hiszel a fogtündérben?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dejaris
addikt
Meg aztan azt az aprosagot se felejtsduk el, hogy a MS egy jo nagy valag penzt lapatolt bele a nokiaba.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz dejaris #13548 üzenetére
Nem ingyen tette. Kapott cserébe térkép adatbázist és térképes szolgáltatásokat, amik önmagukban többet érnek az 1 milliárd $-nál, amit a Nokia kapott... És akkor még nem ejtettünk szót arról, hogy nyert maga mellé egy gyártót, aki hajlandó tenni valamit a platformért. A Nokiának legalább annyi szolgáltatása van WP-re mint a Microsoftnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest