Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Teodor52 #120736 üzenetére

    Itt most nem teljesen világos, hogy ha eleve nem akartál frissíteni, akkor miért nem előtte nyomtál a szüneteltetésre, miért telepítés közben szakítottad meg? :F De mindegy...

    Ha a frissítések folytatására kattintasz majd 20-án, akkor elvileg futtat előtte egy keresést a Windows Update és ha talál újabb összesítő frissítést, akkor azt tölti le és telepíti. De ha esetedben a júniusit már elkezdte telepíteni és közben szakítottad meg, akkor lehet kavarodás. Meg ha az opcionálisan felajánlott 2004-es funkciófrissítésnél is rányomtál manuálisan a "Letöltés és telepítés" lehetőségre, majd azt is megszakítottad, akkor szintén... Ha 1909-es verzión akarsz maradni, akkor az utóbbit nyilván nem kellett volna, már ha esetleg tényleg rányomtál arra is a "mindegyik frissítést elindítottam" alapján.

    A KB4567512 összesítő frissítést jelenleg a Windows Update eleve nem ajánlja fel, manuálisan kell a katalógusból letölteni és telepíteni. Ahol ha megnézed, akkor van külön 1909-es verzióhoz is, de amúgy 1903/1909 esetén eleve azonosak a frissítések KB számai, az is látszik. De egyébként az sem teljesen világos, hogy ezzel mi a terved, mert ha 1x jelenleg szüneteltetve vannak a frissítések, akkor gondolom nem akarod most külön manuálisan telepíteni. Vagy igen? Meg a júliusi összesítő frissítés elvileg tartalmazni fogja ezt a javítást is, vagyis a szüneteltetés után elég nyilván azt telepíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák