Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carr

    őstag

    válasz Lenry #111387 üzenetére

    Nehéz lesz. de megpróbálom. :DDD
    A lényeg, hogy pl ha az alsó képen megyek bármilyen mappára, ott rákattintok, és lesz egy nagyjából win 7 szerű betekintés (részletek pl) míg a felső gépen ott van egy nagy üres rész mappán belül, ott semmi nem jelenik meg, ergo felesleges, de ha pl részleteket akarok látni, vagy mint a másiknál dolgokat keresni, vagy nézetet váltani, biztosan nem ugyanolyan lesz az eredmény, mint az alsónál. próbáltam, hogy a beállításokat lemásolom (kézzel) alulról fentre, de az eredmény ugyanaz a használhatatlan, átláthatatlan kazal. :U
    Ha újratelepítem a 10et sem hiszem, hogy lesz erre megoldás, de tulajdonképpen nem is tudom, hogy tudnám máshogy leírni, hogy tudjatok segíteni.
    Win7 fájlkezelőhöz vagyok szokva, a win10 (mind2) is classic shell-el üzemel. Nekem az új "szuper" felület valami über kín.
    :W
    remélem sikerült valamit közelítenem.
    @Lauda: Van, de azt nem tudom mire jó, még nem jöttem rá. de nagyon frusztrál. :F
    Pedig nem szokott gondot jelenteni... de ez valami olyan érzést ébreszt, hogy legszívesebben vinyót kivenném, adatok miatt, majd a gépet felvinném gyöngyösön a 20 emeletes tetejére, és integetnék neki, hogy szálljon a széllel... :(

    360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.

Új hozzászólás Aktív témák