- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Nálam nem jött le a KB3035583 frissítés ai kiteszi a win10 ikont. Nem lenne baj, de nem talál új frissítést a rendszer hiába keresek. Utoljára 24-én updatelt. Lehet, hogy tropára ment a windows updatem?
adms.hu | UI Designer
-
zolee0307
őstag
Ennél a win 10 update-nél lehet majd választani tiszta telepítést, vagy csak frissíteni lehet?
Mi lesz a most feltelepített programjaimmal, játékokkal? Ezeket átveszi, vagy újra kell telepíteni?
Esetleg érdemes egy tiszta telepítéseses (felújított) win 8.1-et frissíteni 10-re?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
ngabor2
nagyúr
Adott egy telepített, belakott win 8.1. Ezt szeretném átvinni minél egyszerűbben egy ssd-re, gyakorlatilag a C meghajtót kellene áttenni. Egy notiról van szó, ráadásul az odd helyére betett lemezről nem hajlandó bootolni...
A google nem volt a barátom, vagy rosszul kérdeztem.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni mert lövésem sincs hogy mi a megoldása a következő problémámnak. Adott egy Bluetooth usb adapter ami működik is szépen, látja a teló is és a hangfalam is. Na most én azt szeretném elérni, hogy a Windowsos rendszerhang Bluetooth-on keresztül menjen a Bluetooth eszközre. A probléma ott kezdődik, hogy nem jelenik meg a Hang beállítások között a BT adapter hogy ki tudnám választani alapértelmezett eszköznek. Esetleg külön progi kell hozzá? Igazság szerint egy Bluetooth fejhallgatóval szeretnék játszani a PC-én és a rendszerhangot kellene rátolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ngabor2 #64904 üzenetére
Személy szerint minden esetben tiszta telepítést javaslok ssd-re, volt már rá példa, hogy az ssd-re így áttéve a rendszert az nem hozta azt a tempót, amit tud (nem benchmark huszárkodásra gondolok, hanem gyakorlatban is tapasztalható, nagy különbségre). Flash SSD topikban volt ilyen eset régebben.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Feliratkoztam a win 10-re. Kell kapnom visszaigazoló emailt? Mondjuk érdekes, hogy a kis program ugyanúgy engedi a feliratkozást.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
ngabor2
nagyúr
...és cattus: köszi a választ, ha a levelezést nem sikerül rendesen helyre állítani a friss telepítésen, akkor rámegyek erre. Mindenesetre elraktározom az infót.
Ba cy lus: az tegnap meg is történt, csak a Thunderbird alatti levelezés nem úgy jött össze, ahogy kellett volna. Ha sikerül mégis összekalapálni, akkor marad, nem kell a klónozással játszani.
-
-
-
zolee0307
őstag
-
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Légyszíves ha vki tud segítsen ,meg jelent jó pár napja nálam is a Windows 10 frissítési lehetőség,vissza olvastam a hozzászólásokat és én is úgy tettem,ahogyan előttem le írták,hogy töröltem a A KB3035583-as upfrissítéstés újra indítottam a gépem ,de még mindig ugyanúgy meg jelenik ez Mit tanácsolnátok,hogyan lehet ezt megszüntetni? Előre is köszönöma segítséget Illetve mivel töröltem az említett frissítést, lesz nekem még arra lehetőségem,hogy majd a Windows 10 végleges kiadása után frissítsem 8.1-ről 10-re?[ Szerkesztve ]
Üdv:Balázs
-
félisten
válasz Kezdő Balázs #64921 üzenetére
Eredeti a Windows? Ha igen aktiváld be a kulcsoddal... ha meg nem....
-
Kezdő Balázs
tag
válasz szabonagyur #64922 üzenetére
Szia anno mikor megkaptam ajándékba a gépem ,akkor már rajta volt a jelenlegi operációs rendszer az-az a Windows 8.1,de nekem csak doboz és papírok vannak hozzá ,nekem amit írsz kódot olyanom nincs,most mit csinálhatok ilyen esetben?
-
félisten
válasz Kezdő Balázs #64923 üzenetére
Gondolom az OS része volt a renndszer, ebben az esetben automatán beaktiválja magát. Ha csak valaki rárakta akkor gondolom nem eredeti, meg kell venni.
-
King Unique
titán
válasz Kezdő Balázs #64921 üzenetére
Én is leszedtem 8.1-ről az említett frissítést, de nekem nem volt ilyen gondom. Igaz én nem vártam meg, hogy feldobja az ablakot, "lefoglaljam" a Win10-et stb. Nálad az megvolt, lehet az állított el vmit | illetve a rendszer jogtiszta volt, géphez adták, van rajta matrica stb.... Na meg megnézed vezérlőpultban, vagy gépházban, hogy aktiválva van-e? (vsz nincs).
Upgrade-hez kell egy jogtiszta /kalózverzió, de vsz követelmény, hogy aktivált legyen, vagy legalábbis nem "lejárt" rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Kezdő Balázs
tag
válasz King Unique #64925 üzenetére
Szia!
Van a gépen matrica,Megnéztem a vezérlőpult/rendszer és ott azt írja ki,hogy a Windows aktiválva van és alatta pedig,hogy a termék azonosítója ez csupa számokból áll kötőjelekkel elválasztva ,akkor ezt kell valahová újra be írnom?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Kezdő Balázs #64926 üzenetére
Szerintem majd helyrejön akkor
-
King Unique
titán
válasz Kezdő Balázs #64926 üzenetére
Hát, ha be van aktiválva a 8.1, de ilyen hibaüzenetet dob, az elég fura...
Az eredeti termékkulcsot kiírja a Nirsoft Produkey program, esetleg, amit kiad, azt lehet beírni még egyszer, ha kéri.
De itt az a fő kérdés, hogy géphez adott, eredeti, előtelepített OEM (matrica rajta stb.), vagy külön vásárolt 8.1 (doboz, számla, matrica), esetleg vmi MSDN / MSDNAA verzió, vagy a barátod fabrikálta fel rá és "okosította" be?? Mert, ha utóbbi eset, akkor nincs miről beszélni.... max újra be kell okosítani. -
Kezdő Balázs
tag
válasz King Unique #64928 üzenetére
Köszönöm a linket,de én ha belépek a rendszerbe,akkor látom,hogy mi a termék kulcsom és ha én ezt ki másolom, a nagy költői kérdésem,hogy hová kell ezt újra be írnom?
-
félisten
válasz Kezdő Balázs #64929 üzenetére
Amit látsz az nem a kulcs, csak egy sima azonosító. Az a kulcs kell amit a kolléga is mondott.
-
King Unique
titán
válasz Kezdő Balázs #64929 üzenetére
Az, mint Windowsban is oda van írva, csak a sima termék azonosító, nem= termékkulcs.
Hova? Oda, ott van mellette, a "másik kulcs megadása", vagy a screenshoton lévő főablakba, ha van olyan opció.
De a fenti kérdésre nem válaszoltál, az alapján tisztább lenne a kép, hogy csak vmi bug, v alapból a kétes aktiválás-e a gond?[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz bunygyi #64932 üzenetére
nem hiszem hogy feltétele,itt nem írja:
Windows 10
Kérdések és válaszok -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Laptopomon win8.1 van, es azt vettem eszre, hogy ha hosszabb ideig itt hagyom tetlenul, akkor nehany perc utan (kb. 5 perc, epp mielott kikapcsolna a kijelzo) elkezd porogni a ventillator nagy sebesseggel, mint amikor eros processzor terheles van. Megneztem a feladatkezeloben mi okozza ezt, es egy "DISM Host Process" nevu folyamat 25-50% proceszor terhelest csinal ami miattt a processzor felmelegszik 53-56 fokosra, ezert porog a ventillator nagyon. Mindez kizarolag akkor, amikor tetlen a gep! Hasznalat kozben nem megy ez a dism host process folyamat, a processzor 42 fokos koruli es a ventillator alig megy, csendes a gep.
Kerdes az, hogy mi ez a dism host process, miert indul el magatol ha tetlen a gep, es szukseg van e erre?
Ha nincs ra szukseg, akkor hogyan lehet letiltani hogy ne menjen amikor tetlen a gep?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Win 8.1 Pro x64-ben át lehet valahogy tenni az asztal megjelenítése gombot? Nagyon rossz helyen van. Valahogy úgy lenne ideális, mint az XP-ben volt... -
dodopek
addikt
válasz szabonagyur #64938 üzenetére
Köszönöm! Nem igazán sikerül, de majd még játszom vele...
-
bunygyi
tag
Szasztok!
Ha Win. 8.1 frissítem Win. 10-re mert ingyenes 1 évig!
Esetleg valamiért újra kell telepítenem pl.SSD cseréje
véget 2 év múlva, akkor már nem fogom tudom, vagy
hogyan lehetséges a Win.8.1 Op.rendszert Win.10-re
frissíteni?
Esetleg azzal hogy email-be jeleztem most a frissítési
szándékomat, dobja a csomagot automatikusan? -
vigyori78
őstag
válasz dodopek #64939 üzenetére
Most próbáltam működik kicsit görgess le mert xp-vel kezd : Quick Launch Toolbar in Windows 7 and Windows 8
-
törölt tag
válasz bunygyi #64940 üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy az egész úgy működik, hogy egy évig úgymond "megrendelheted" az ingyenes frissítést, ami 2016. július 29-ig él. Ha ezek után újra szeretnéd telepíteni, a frissítő az accountod, a Windows termékkulcsa és a géped hardverazonosítója alapján megállapítja, hogy ezt te már jogosan megszerezted, és minden további nélkül feltelepül a gépedre. Ezt a verziót azért tartom valószínűnek, mert így lenne logikus, valamint tableten, és a Win 8.1 áruházában is ilyen megoldás van, amikor már egyszer megvettél egy app-ot, újratelepítés után már nem kell ismét megvenned, az áruházban letölthető.
Remélem, nem tévedek!Hogy automatikusan települ-e, vagy először szól, az majd kiderül július 29-én. A megrendeléskor kiírta, de én sem olvastam el részletesen.
-
törölt tag
Sziasztok!
Lehetséges win 8.1 enterprise-ról pro-ra telepíteni a gépet anélkül, hogy minden programot újra kellene telepítenem?
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Gyári visszaállítást akarok eszközölni a Win 8.1-es Acer tabletemen és azt írja, hogy az összes program törlődni fog a gépről. Az eredeti Office is ami alapból rá volt telepítve mikor vettem. Hogyan tudom ezt visszatenni rá mert erre szükségem lenne. Kulcsot kaptam hozzá és ennyi. Home and student 2013 van fent.
Továbbá: van ugye egy rendszervisszaállító partíció a nem túl nagy tárhelyen(64Gb). Ha jön a Win10 és lefrissítem akkor a partíció ugyanúgy 8.1 marad vagy esetleg lehet rajta változtatni, hogy oda kerüljön a Win 10 helyreállító? Mert nem szeretném ha még a Win10 is meg a 8.1 is plusz helyet venne el. Meg azt sem hogyha később gyári visszaállítást csinálok(vagy Windows újratelepítést) akkor a 8.1-et állítsa vissza a partícióból. -
félisten
válasz tomboy0013 #64946 üzenetére
Office kulcsot mentsd ki aztán majd rakd vissza.
A kulcsot Aida 64 kiirja. -
tomboy0013
veterán
válasz szabonagyur #64947 üzenetére
Azt sikerült megoldani éppen most, hogy a Word súgója elnavigált egy Office-os weboldalra ahol beíírtam a kulcsom és így most már ha fellépek oda, le tudom tölteni a kulcs és a Microsoft fiókom segítségével.
A másik, hogy a windows-hoz nem igazán találtam kulcsot a tablet csomagolásában, a vezérlőpult/rendszeren belül pedig Termékazonosítót találok ott ahol írva van, hogy a "Windows aktiválva van". El akarom menteni azt is, hogy meglegyen ha gáz van. A termékazonosító lenne az? Vagy pedig ami a csomagolásban van Office kulcs az nem csak Ofiice kulcs hanem Windows kulcs is egyben? Mert az van írva a kis kártyára, hogy: "Windows 8.1 SmScrn Touch w/H&S 2013" és alatta van a kulcs amit az office-hoz is beírtam. -
félisten
válasz tomboy0013 #64948 üzenetére
Aida is kirja a Windows kulcsot is, amit te latsz csak egy azonosito sorszam.
-
addikt
Hali,
Nemrég váltottam Win8-ra és azonnal feltűnt, hogy a Vsync-kel valami nem stimmel. Először a Splinter Cell: Blacklist-en látszott, hogy ugyan limitálva van 60 fps-re, mégis látható tearing, de betudtam annak, hogy régebbi játék. Viszont ugyanez a helyzet a BF4-gyel is, ami annyira már nem vicces.
Mit kellene állítani? Ha driverben beerőszakolom a Vsync / triple buffer párost, akkor sincs változás. A fura, hogy neten sem találni sokat ez ügyben. Ennyire csak nekem folyik ki a szemem tőle? Konfigom az adatlapon, driverek fent vannak, még a monitoré is.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest