Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz FLx #20697 üzenetére

    "Tévhit, csak akkor legális a Windows ha a telepítőmédia is és megvan"
    Van eredeti win7-em, itt a számlája, doboza, csak a lemezt már nem olvassa a meghajtóm. MSDN-ről töltöttem helyette másik ISO-t, az is illegális? Ráadásul Win8-hoz nincs telepítő média, az itt írogatók nagy többsége a Microsoft oldaláról töltötte le az eredetit. Soha nem lesz hozzá telepítő médiája, sem hologrammos matrica, csak egy email, amiben a szériaszám van.

    Más kérdés, hogy még hirtelen újdonság mindenkinek a most előállt helyzet, mármint, hogy nem leemeli a polcról az install cédét, hanem csak letölti. Lehet, a Micsorosft Supportnál sem tudták hirtelen mit mondjanak, vagy 1 szót félreértettek, és azért mondták ezt. Természetesen a szupergémer edition windows az warez, még akkor is, ha csak azért szedtem le azt, és nem a megvett windowst használom, mert nem szeretem, ha szériaszámot kér. Ezt elfogadom.
    Határeset az a dolog, ha valamit csak MSDN-ről lehet beszerezni, és valaki előfizu hiányában mégis torrentről szedi le. De kérdem én, ha egyébként használhatja, mert korábban megvette, csak már nincs meg a telepítő médiája, és csak a telepítő médiát szerezte be, de magát a letöltött programot már legálisan használja, akkor az mi? De ez már nagyon elméleti, szőrszálhasogatós kérdés, nagyon ne is menjünk bele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák