Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz afgk2012 #13060 üzenetére

    #13065: háát, hogy warez-e vagy sem, azt leginkább Te tudod megmondani, leginkább a forrás kéne, hogy töltötted le és aktiváltad. Ha valami "pre-activated" csodát szedtél le, az nem jó - nemhogy warez, de 100%, hogy belenyúltak az eredeti telepítőbe és ki tudja mit raktak még bele (vírus).

    Ha egy untouched (eredeti, hash stimmel) iso-t töltöttél le, és a kezdetekkor (vmikor Aug elején, ha emlékeim nem csalnak) nyitva levő vmelyik KMS szerveren aktiváltad őket (vagy kézzel beírva a parancsokat, vagy egy, ezeket a parancsokat tartalmazó .bat fileocskával - akkor ugyan nem 100%-osan legális a windowsod ("talált kulcs" esete?) - de 100%-ig jó, tuti nincs benne beágyazott vírus. +senki sem fog abajgatni miatta, csak 6 hónap múlva egyszerűen lejár és nem tudod ujraaktiválni.

    Víz és Duna: igen, a comodo 6 inkább csak jövőre fog kijönni, de SzVSz extraszuper tűzfalra nem sok szükség van átlagos felhasználás mellett. Ha csak decemberig kell valami - és mindenképp 3rd party védelmet szeretnél, akkor szerezz be egy( vagy több:))) féléves promóciós Trustport IS kulcsot, megvéd még a gázszámlástól is:DDD

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák