- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz deathtania #15097 üzenetére
Köszi
Akkor ezek szerint el se kezdjem telepíteni a win 7-et mert akkor az alaplapot nem tudom telepíteni.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
deathtania
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz deathtania #15102 üzenetére
sajnos nincs lehetőségem rá
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz deathtania #15104 üzenetére
Persze egyértelmű.
Köszi a választ.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
addikt
válasz mirci18 #15101 üzenetére
Valószínűleg majdnem mindent fel fog ismerni magától. Ha mégsem akkor nem az alaplap gyártó oldalán kell nézelődni, onnan csak az adatok kellenek hogy a chipset, lan, hangkártya milyen típus és máris lehet az alkatrész gyártók honlapjára menni:
hálókártya ezt mindenképp érdemes előre leszedni mert ha nem ismeri fel akkor nem tudod letölteni
merevlemez vezérlő sata/ideA hangkártyával lesz gond úgy látom ahhoz tényleg nincs semmi, máshol is csak azt tanácsolják hogy az xp-s telepítő tulajdonságaiban állítsd át a kompatibilitási módot xp-re és úgy próbáld meg.
Hát ha nincs 2 vinyód, de azon az egyen van elég helyed akkor fogsz egy backup programot és lemented vele a c tartalmát a d-re egy képfájlba, remélem azért 2 partíció van a vinyódon idáig már eljutottál. Ha nem válik be a win7 visszaklónozod az eredeti rendszered és minden megy tovább mintha semmi nem történt volna.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Borgi
aktív tag
Hi,
Az lenne a kérdésem, hogy win 7 ultimate 64 -et használok a notimon (2db) és az asztalimon is, az asztalinál a bejelentkező képernyőnél ahol jelszót megadom jobb alul van egy piros kikapcsoló gomb, a notimon nincs. Ezt hogy tudom oda kivarázsolni? Ugyan ritkán kell de akkor is hiányzik. (mind a 2 noti és az asztlai is friss.) Mind a 2 notinál ugyan ez a szitu.
Telepítve jó régi x64 installerrel lett mind a 3 gép majd sp1 re frissítés win updatel.Ja és úgy rémlik mintha régebben lett volna a notin is.
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
addikt
válasz mirci18 #15105 üzenetére
Az xp-n meg megnézheted ezt is hogy mit mond a gépedre: [link]
alexan ehhez felesleges külön program 1 perc megnézni [link]
Chipset: VIA PT800 / VT8237
LAN: VIA VT6103
Audio: C-Media CMI9739A
Azt hittem az előbb sikerült is őket direktbe linkelnem de persze nem, na mindegy.[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
mirci18
addikt
válasz Visormail #15106 üzenetére
Köszi mindkettőtök válaszát.
Már reggel kipróbáltam a windows 7-es progit.
Elviekben csak a nyomtatóval volt baj hangkártyával többivel elviekben nem volt gond.
Kipróbálom a windows 7-et mindenképp a vinyóm egyébként ketté van véve alap szerintem hogy így tudom az adataiban biztonságban.Nem vagyok azért annyira kezdő pc terén de ez a windows 7 sok gondot okozott
-
kiskornel
addikt
válasz hoffman_ #15092 üzenetére
Nyomd meg a windows + i gombokat.
vagy start menü / vezérlőpult / kezeléstechnikai központvagy a start menü / kellékek / könnyű kezelés / nagyító ikont kell kimásolni.
ha meg nincs más, akkor katt az asztalon, parancsikon, és másold be ezt:
%windir%\system32\magnify.exehttp://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
-
VásRló
tag
Sziasztok
Az miért van, hogy a törlés olyan irtó lassú a windows 7-ben? Írja, hogy elemek felfedezése, meg gondolkodik, és maga a törlés is több másodperc. De ez egyetlen fájl esetében is így van, nem csak mappáknál.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Fura dolog állt elő.
A tálcára kiraktam néhány mappám ikonját és egyik napról a másikra eltűnt onnan.
Tudja valaki mi lehet az oka?
Win7 32bit.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
DUNKENSTEIN
tag
Üdv
Szükségem lenne egy minimalisztikus, wifi jelerősséget mutató alkalmazásra. Kizárólag a %-os kijelzés játszik.
Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Xp-re régen volt olyan program amivel saját telepítő lemezt lehetett létrehozni.
Van ilyen 7re is? Hogy bizonyos szolgáltatásokat alapból nem tesz fel, vagy hogy például fontos programokat egyből feltesz.Köszi. -
Bogyó bá'
nagyúr
Nem lehet, hogy maga a KB2718704 egy trójai? Telepítés után "kinyitotta" a tűzfalamat, az általam felállított kimenő / bemenő "szabályokat" kikerülve (pedig ott vannak a szabályok, engedélyezve) utat nyitott az általam letiltott programoknak is. Csak a rendszervisszaállítással tudtam megszabadulni tőle. Mondjuk azóta is minden nap települni akar, erről nem lehet valahogy leszoktatni, mert már elég idegesítő tud lenni...?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
rybank
senior tag
válasz DUNKENSTEIN #15117 üzenetére
Rainmeter + a egy megfelelő skin a deviantart-ról.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Szeretnék játszani egy most telepített játékkal, de a játék indítását megtagadja a gép; az első indításhoz rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned hibaüzenettel.
A gépbe rendszergazdaként vagyok bejelentkezve (más fiók nincs is létrehozva), a játék ikonjára jobb egérgombbal kattintva a tulajdonságok menüben minden szinten kijelöltem a futtatás rendszergazdaként kockát, de a hiba ugyan az maradt.
Mit ronthattam el; miért nem tudom a játékot elindítani?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
-
klepto
addikt
válasz Sub-ZeRo #15125 üzenetére
Úgy telepítettem a teljes játékot (mivel csak egy fiókom van, és az rendszergazda szintű) tudtommal; de azért megpróbálom újratelepíteni jobb egérgombra kattintva az exe fájlon "futtatás rendszergazdaként" feliratra kattintva
[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz klepto #15126 üzenetére
Újratelepítettem, de a hiba ugyanaz maradt.
Hibaüzenet: hiányos jogkör; a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned.
A játék ikonján is hiába kattintok a jobb egér gombbal, és hiába választom ki a menüből a futtatás rendszergazdaként feliratot; szintén a fenti hibaüzenetet kapom.
Mi lehet a baj?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
nagyúr
válasz klepto #15126 üzenetére
Hiába van 1 felhasználó a vista óta nem vagy rendszergazda. Mivel ott az uac.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
klepto
addikt
válasz Sub-ZeRo #15128 üzenetére
A fiókkezelő oldalon a fiókom alatt az van, hogy rendszergazda fiók.
Ha még sincs meg hozzá a jogom, hol tudom azt leellenőrizni, és átállítani, hogy valódi rendszergazda jogaim legyenek (vagyis ne legyek korlátozva a saját gépemben)?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
nagyúr
válasz klepto #15129 üzenetére
Az egy dolog hogy az van odaírva, de akkor sem vaqgy az. Az uac kikapcsolása talán, de az meg nem ajánlott.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
klepto
addikt
válasz Sub-ZeRo #15130 üzenetére
És, hogy lehet az?
Vagy nyugodjak bele, hogy ha ezentúl veszek egy új játékot, akkor bármennyibe is került, lehet, hogy használhatatlan lesz a Win7 miattHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
nagyúr
válasz klepto #15131 üzenetére
Milyen játékról van szó? Kikapcsolhatod, de ez egy fontos biztonsági vonal.
Próbáld meg kikapcsolni, majd úgy nézzd meg.http://en.wikipedia.org/wiki/User_Account_Control
-
klepto
addikt
válasz Sub-ZeRo #15132 üzenetére
Dracula Origin.
Szerencsére ez nem éppen egy drága játék, de ha ezzel eljátssza...
Van ennél régebbi játékom is, S.W.I.N.E., azzal nem reklamált.
A többit még nem próbáltam feltenni, ritkán játszom, de akkor nagyon szeretnék, és most ez az állandó reklamációja a gépnek nagyon felbosszantott
Egyébként az UAC az, ahol azt lehet beállítani, hogy mikor jelenjenek meg értesítések a számítógépen; vagy valami teljesen más?
Ha más, akkor azt hol találom?
Ha viszont az, akkor azt kikapcsoltam, de továbbra sem indul el a játék, és a hibaüzi is ugyanaz.
Ha más, akkor kérlek írd le részletesen, hogy hol találom megHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Fogalmam sincs hol tegyem fel a kérdést, így jutottam el ide.
Tehát. Adott 2 gép, mindkettőn win7.
Az egyik gépen az egér görgőlyét tekergetve az adott oldalon lévő fel és le mozgás szaggatottan történik, a másikon pedig olyannyira folyamatos, mintha lefolyna.Ez milyen beállítástól függ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz AndrewTdi #15135 üzenetére
Az, hogy "mennyit" gördüljön a görgő "egy kattanására", az a Vezérlőpult/Egér/Kerék pontban állítható. Alapból 3 sornyit megy. Hogy ez mennyire sima mozgásnak látszik, azt meg a vga kártya, illetve annak a drivere adja ki. Ha jól tévedek...
lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz AndrewTdi #15138 üzenetére
Akkor viszont a böngésző (vagy annak verziója) nem egyforma. Kísérletképpen most megnéztem, a Firefox nálam teljesen sima (ezt használom alapból), az IE9 viszont "szaggat" nálam is. Vagy konfigolni kell a böngészőt.
-
klepto
addikt
válasz Bogyó bá' #15134 üzenetére
De, ezt Sub-ZeRo is javasolta, és ezen is túl vagyok egy uninstal után; de a helyzet sajnos változatlan
A telepített játékot is jobb egérgombbal akartam indítani rendszergazdaként, de úgy sem indult.
Elképzelhető, hogy a játék inkompatibilis a WIN7-el még kompatibilis módú futtatás alatt is, és így, megzavarva a Win-t jelentkezik a hiba?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pzstm
titán
válasz klepto #15141 üzenetére
találtam valami ilyet, bár ez nem tuti, hogy az eredeti játékhoz is kell vagy cska a "virágboltihoz"
* Windows 7 oprációs rendszeren való futtatáshoz a TAGES meghajtók frissítése szükséges:
- Windows XP/Vista/7 32-BIT (x86): http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup.exe
- Windows XP/Vista/7 64-BIT (x64): http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup_x64.exeiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
klepto
addikt
Ez nem tudom, hogy mi volt, de megoldotta; köszönöm
Egyébként eredeti, nem virágboltos a játékom; hacsak a t*sco nem árul eredetinek kinéző másolatotHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pzstm
titán
válasz klepto #15143 üzenetére
állítólag a játék valami egyedi, titkosításos eljárással készült védelme...
de örülök ha sikerült és segíthettem
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rybank
senior tag
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok!
Problémám nagy remélem van megoldás.
Adott egy szűz gép valószínüleg a végét járó optikával. Ma szereztem gondoltam ha már a gép bírja felrakom rá a 64bites Ultimate-t Fel is szenvedte magát 3,5!! óra alatt (ebből gondolom az optika nincs a helyzet magaslatán de javítsatok ki ha tévedek) sajnos mint kiderült a wifi stickemhez nincs 64 bitre driver. Mivel kettépartícionáltam a HDD-t ezért hirtelen ötlettől vezérelve a D partícióra windows alól pendrrive-ról fetelepítettem a vészhelyzetekre tartogatott 32 bites Home Premiumomat. A kérdésem: Hogy lehetne az első 64 bites telepítéstől úgy megszabadulni hogy magja sem maradjon és a 32 bites tökéletesen megmaradjon indításkor pedig ne kérdezzgesse mit akarok indítani. Az nagy baj ha sikerül leszednem akkor a D marad a rendszer meghajtó? Csak ne írjátok telepítsem újra mert újabb 3.4-4 órát végigcsinálni fájna. Van megoldás?
(és mielőtt azon gondolkodnátok miért nem elsőnek is a pendrive-ről telepítettem hát azér mert nem akar róla bootolni pedig látja a bios ki is lehet választani a windows eggyik programjával csináltam a boot pendrivét de mégsem jó csak win alól )Segítsetek. Köszönöm
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest