Hirdetés

Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz glaci #30094 üzenetére

    Akkor tisztázzuk.

    Csak akkor tudsz vista ultimate-ről win7 ultira frissíteni ha egy adott időszakban vetted a vistát. Ennek volt egy dátuma, de már nem emlékszem. Ha korábban vetted, akkor nem fog menni. Ha tört a vista felejtsd el az ilyen frissítést. Kis segítség, hátha van benne valami érdekes infó neked.
    Amint a hiba is írja, 64 bites rendszert nem frissíthetsz 32-re. Sem fordítva. Biztos jó telepítő médiát használsz? Amúgy meg ehhez egy upgrade verzió kell, ha jól tudom.
    Nem a sima (ebben nem vagyok biztos, de ha valaki látja és tudja, remélem mogosztja velünk).
    Akkor amit az U.I-ban írtál, szerintem a kérdésedre a válasz is benne van. Tiszta telepítéként felment, upgrade-ként nem, tehát szerintem nem jó médiával próbálkozol, vagy nem jó változattal (X86-X64).
    Amúgy meg jobban jársz, ha egy tiszta telepítést csinálsz. Kb 20 perc alatt fent van, és kb (nekem 1,5-max 2 óra telepítéssel, míg mindent felrakok) 2 óra alatt van egy frankón felépített rendszered. De amíg válaszra vártál, addig már rég egy belakott win7 lenne, ami jól menne. :K

    Hát ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Aktív témák