- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Beniben
tag
válasz C.Brigante #3749 üzenetére
A C,D,E meghajtóid fizikai meghajtóként értendők, vagy partíciók?
Jumperelés? Nincs 32gb korlát (ala Samsung)?
Eddig ment, vagy új meghajtók?"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
Beniben
tag
válasz C.Brigante #3743 üzenetére
Alaplapon a front panel audio jumperei a helyükön vannak?
"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
sszever
őstag
válasz C.Brigante #3749 üzenetére
Honnan tudod, hogy keveseb helyet foglal, mint amit mutat?
Rejtett file-ok? Rejtett könyvtárak?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz sszever #3753 üzenetére
ez egyszer csak történt a vinyómmal mert írta, hogy már nincs elég hely a c meghajtómon, aztán nézem, hogy méé nincs, nem is csináltam semmit, akkor mivel telt meg hírtelen??? a procit húztam, meg a memóriát osztottam vissza, ennyi!!
egyébként most tettem a hang ügyébe a gépre audio drivert de csak az üdvözlő windows hangot csinálja, ha elindítok egy számot akkor meg csak az equalézer megy de hang nincs és ilyenkor mi van???uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
sszever
őstag
válasz C.Brigante #3755 üzenetére
Hűzásnál mindenféle hiba előfordulhat ám...
Gondolom telepítés közben is húzva volt, no mindegy.
Merevlemezen hogy ellenőrizted, hogy zserinted nem annyi foglalt, mint amennyit kijelez???Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
C.Brigante
veterán
válasz C.Brigante #3755 üzenetére
az utóbbit megoldottam (hang)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
sszever
őstag
válasz C.Brigante #3758 üzenetére
S a rejtett mappák és fájlok is mutatva vannak???
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
MarduK666
csendes tag
válasz C.Brigante #3760 üzenetére
Tényleg kéne felraknod egy képet arról hogy hogyan is néz ki az a többlet,meg esetleg arról is amikor rendben van.
Nem lehet hogy virtális memória vagy a hyberfil.sys(remélem jól írom) nem került bele mikor csak kijelölöd őket?
MarduK
szerk: megnéztem és 2GB RAMod van,akk pedig a hyberfil.sys lesz a ludas, az pedig rejtett file ha be van kapcsolva hogy lehessen hibernálni.Ha az van amire gondolok akkor kapcsold ki azt hogy lehessen hibernálni a windózt! és eltűnik a ''felesleg''!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Don't know, don't care...
-
BlacKSouL
addikt
Frissítette magát a Java, és telepített egy SSVHelperClass bővítményt az ssv.dll-en belül, ami olyat okoz, hogy az explorer, pontosabban az iexplorer(IE6) csak kb 20-25 másodperccel később reagál, minthogy elindítom, minden egyes példány megnyitása ennyi időt vesz igénybe, illetve ha link próbál új ablakot nyitni, vagy én új ablakba kérem a linkből a nyitást, akkor egyszerűen behal, feladdatkezelővel zárni kell.
Letiltottam a Bővítménykezelőben, és így most működik megint ahogy eddig, de kérdés hogy nem fogja-e hiányolni valami, vagy hagyjam így és észre se vegyem? Esetleg érdemes újrarakni a Java-t?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
MarduK666
csendes tag
válasz BlacKSouL #3762 üzenetére
Ezt találtam:
'' This was a rather simple fix for me. Goto (in IE) Tools, Manage Add-Ons, scroll down to SSVHelper Class, you'll see that it is Not verified, Sun Microsystems, Inc, Browser Helper Object, and ssv.dll, highlight it and then disable it, hit OK and restart IE. ''
Tehát sztem úgy kell megcsinálni ahogy azt te is tetted!
Ha te nem így csináltad akk kipróbálhatod ezt is!
MarduKDon't know, don't care...
-
sszever
őstag
válasz C.Brigante #3765 üzenetére
Ugyanazt a képet kétszer raktad fel, nem?
Viszont ha ez a C meghajtód, akkor a rejtett fájlok nem látszanak!Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
C.Brigante
veterán
válasz C.Brigante #3767 üzenetére
közben megoldva a probléma: rendszervisszaállításnál a lemezterület fentartási csúszka maxon volt... azért köszi a segítséget!!!
-
sszever
őstag
válasz C.Brigante #3768 üzenetére
Inézőben: eszközök / mappa beállítások / nézet - rejtett mappák és fájlok mutatása
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
GD
őstag
hálózatos kérdés:
egy asus wifi routeren kapcsolódok dsl net-re ez egyben a tűzfalam is
linux alól tökéletesen tudok ftp-zni fölfelé is
win alól elhal a total commander, elkezdi, pár bájt átmegy és megáll, ezt többféle ftp tárhelyen is produkálja és több gépen is előfordul helyi hálózatban... tűzfal csak a routerben van, bentről kifelé minden megengedett..
mi lehet az oka az ftp feltöltés megakadásának? -
Zebu
addikt
Skacok, help!
Hogy a fenében tudom megnézni, hogy a hálókártyám full, vagy half duplexbe áll-e be ha Auto módban használom? Mármint van erre valami parancssori megoldás, ugyanis event view-erben látom, de ahhoz bontanom kell a kapcsolatot
Meg nem is akarom megnézni ott Nem hiszem el ,hogy nincs valami netstat, ipconfig-hoz hasonló parancs ami ezt is megmutatja... -
halalka
csendes tag
Hali!
Lenne egy érdekes kérdésem:
van egy windows hálózat, egy szerver (windows2003 active directoryval felügyelt hálózat), és én hiába jelentkezem be mint rendszergazda az active directoryba a egy gépen a hálózaton a vezérlőpult->rendszer részt nem nyitja meg a windows miért?R50e (1,5 Gb RAM, 120 Gb, 1400Mhz, Wireless, Ethernet LAN, Modem, stb)
-
X-COM
nagyúr
-
Beniben
tag
Hi!
Mia f... szemeteli tele a gyökérkönyvtáramat?
Csak neteztem!
[link]
[Szerkesztve]"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
icsek
csendes tag
Az előző bejegyzésemre megtaláltam a megoldást, pontosabban a problémát. A ZoneAlarm 5.5 kikapcsolása után nem jelentkezik a probléma a felhasználók közti átjelentkezésnél. Más nem tapasztalt ilyet?
Tudtok ajánlani valamilyen másik, jól kezelhető, megbízható tűzfalprogit? -
GD
őstag
tanulságul: wifin megy a net,de egy másik hálókártya is rá volt kötve a routerre, ez elég ok volt a win-nek hogy zavarba jöjjön ftp ügyben, kihúztam és megy, gyorsan raktam egy tiltást a madzagos net csatikra nehogy belefussak megint a hüjeségbe...
-
domi007
őstag
válasz domi007 #3678 üzenetére
hy,
sajna, az exéd a következőket csinálta:
újraindítás után elég sz*r, lassú lett a gép, a net nem javult meg
reseteltem a winsock kulcsokat a microsoft féle módszerrel, semmi eredmény, töröltem, éls létrehozattam a 2 kulcsot, semmi eredmény, végül újraraktam a TCP/IP protokollt is, de ez sem segített.
Ebből szerintem az követekezik, hogy nem a winsock kulccsal van a probléma...
Lehet, hogy eljött a szokásos évi Windows reinstall ideje?
Ha vki tud vmi más megoldást, írjon!!
u.i.:
és ha mégis reinstalállni kell, akkor lehet olyat, hogy 2 partícióbol mondjuk a d-re menekítem az adatokat, és a C-t formatálom, és instalállok rá? Vagy újra kell osztani a merevelemezt a reinstall miatt mindenképp(magyarul az egészet le kell formázni)?
THX!"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
lesaux
veterán
Újabban rinyál a gép egyes weboldalakon, hogy rakjak fel flash playert. De ennél jobban nem tudom felrakni. Ha ellátogatok a megadott weboldalra, azt írja ki rövid szüttyögés után, hogy successfully installed, a videót viszont utána se játssza le.
Hogy tudom letörölni a flash playert, hogy felrakjam megint? -
lesaux
veterán
Tárgytalan lett időközben. A flash9.ocx-et nem engedte törölni sem csökkentett módban, sem pedig amikor a bővíményt letiltottam. Aztán leszedtem valami flash removert, az se bírta törölni, legalábbis ezt írta ki, aztán mégis törölhette, mert mikor legközelebb felinstalláltam, már lejátszotta a videót.
-
ploteus
aktív tag
Van esetleg valaki aki jobban ismeri a Sygate Personal Firewall programot?
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
ploteus
aktív tag
válasz Winner_hun #3788 üzenetére
Köszönöm, moobs kedvence
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
ploteus
aktív tag
válasz Winner_hun #3790 üzenetére
Sajnos meg, a szolgáltató hibályából...
-
ploteus
aktív tag
válasz Winner_hun #3792 üzenetére
Igen, igen, az köszönhető a szolgáltatónak.
-
C.Brigante
veterán
hali, valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet a windowsommal? kikapcsolásnál 7 percet vár amíg beadja a kikapcsolás ikont, utána pedig újabb 7 perc amíg a windows leáll..... felirattal kikapcsol!! mi lehet ez??? rohadtul idegesít!
-
attika80
aktív tag
Sziasztok ne haragudjatok, hogy ide is felteszem a kerdest de hatha tobben olvassak ezt a topikot. Eleg surgos lenne a dolog.
Lenne egy kis problemam. Az alaplap gigabyte GA-7VAXP Ultra REV:1.2. Szoval a sogorom osszerakta a lanyanak a gepet, es probalom telepiteni a Windowst. Eljutok odaig, hogy a file-kat telepiti de amikor indulna a win telepites akkor kek kepernyo, es nem megy tovabb. Csekkoljam a hdd-t Amikor beinditom latja a hdd-t ki is irja a nevet de amikor allitanam a bootolasi sorrendet akkor ott mar nincs benne a hdd-nek a neve. A dfi-nel amikor allitottam a sorrendet akkor kiirta hogy pl first boot WD800 stb. Itt csak olyan lehetoseg van, ogy hdd1-2-3. Bar gigabyte alaplapom meg nem volt ezeknel igy megy? Kiprobaltam sima ide hdd-vel es sata hdd-vel is. Mar kicsereltem a cd-rom-ot. Minden ide es minden sata csatit kiprobaltam a lapon de egyszeruen semmi Ha valai tud segitsen please.
Sziasztok -
föccer
nagyúr
válasz attika80 #3795 üzenetére
A vinyóval minden rendben?
Erős tesztnek vetném alá, hogy minden stabil-e benne. Ha tudsz készíts egy HD sentineles riportot róla.
Bővebben: [link]
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz attika80 #3797 üzenetére
Lemezről megy a telepítás? Ha igen, akkor olvastasd végig a lemezt egy másik gépben. Ha hiba nélkül olvashatóm, akkor passz...
üdv.: föccer
szerk: Vagy vinyóra felmásolod mások gépben a telepítőt....
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
C.Brigante
veterán
hali, valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet a windowsommal? kikapcsolásnál 7 percet vár amíg beadja a kikapcsolás ikont, utána pedig újabb 7 perc amíg a windows leáll..... felirattal kikapcsol!! mi lehet ez??? rohadtul idegesít!
-
attika80
aktív tag
Cd-rol megy a telepites. Egyszeruen mar tenyleg nem tudom mi a baj szoval latja a hdd-t inditaskor de pl utanna az van hogy amikor inditom kiirja, hogy primary wd 320, bemegyek a biosba ott pedig ranyomok az ide hdd detection-ra ott nem talal semmit o mb meg ilyesmi. Hat passz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest