- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
#3518-re valaki? Vagy ennyire hülyeséget írtam?
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
balice
csendes tag
Sziasztok!
van egy nagy problémám Xp-t akartam telepíteni, egy darabig ment is, de assig már nem megy el hogy megkérdezze, hogy hova akarom tenni, ill., hogy akarom-e formázni a winyót. mert egy kék képernyőre ezt írja ki:
STOP: c0000221 Unknown Hard Error
\SystemRoot\System32\ntdll.dll
Szóval ha tudtok segítsetek! -
ADAMFURUS
csendes tag
3480 hsz ra senki nem tud semmit? sürgös lenne de nagyon
Elöre is kösszASUS FOR EVER
-
REDeath
őstag
válasz Cyberslider #3555 üzenetére
thx, kipróbálom, remélem kis avi fájlokra is jó mert vmiért sorra elszállt pár avim, kis 4-5MB-os videok amiket kamerával veem fel....
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
7of9
csendes tag
Hello!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy egy régi, helyenként olvashatatlan illetve nehezen olvasható cd meghajtóba tételekor illetve olvasásakor , hogy lehet megakadályozni az XP lefagyását, ha véletlenül nem tud olvasni valamit a lemezről? -
ADAMFURUS
csendes tag
Hy
Van egy problémám a xpvel nem ismeri fel a HD audiot a xp pedig frissitetem is a HD windows frissitést de ugy se jó a windows egy SP2es de van egy SP1 windows ott gond nélkül felismeri a frissitést fel rakása után de a SP2 nem.
Mi lehet a gond?
Elöre is kösszASUS FOR EVER
-
Winner_hun
titán
A Windows kép és faxmegjelenítő félig meghalt, ha megnyitok egy képet, majd szerkeszteni akarom, akkor arra van egy gomb, ami a painttel megnyitja az adott képet:
[link]
Namost ha rámegyek erre a gombra, akkor a win kép és fakszmegjelenítő az bezárul és a paint nem nyílik meg. Mia problem?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
moonman
titán
válasz Winner_hun #3569 üzenetére
regsvr32 %windir%\system32\shimgvw.dll
? -
Feedoo
tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy pár kérdésem! Mivel elég kicsi a konfigom és Xp van rajta szeretném elérni hogy minnél gyorsabb legyen!
Nos ilyenkor mit lehet tenni? -
Feedoo
tag
Jah mégvalami! MIért van az ,hogy ha kikapcsolom az msconfigban az automatikus inditásban a skype és a yahoo inditását az mindentől függetlenü elindul? -
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
FehérHolló
veterán
Van három hálókártyám hálókártyám, és két internethozzáférésem. Egyik inetkapcsolat kábeles (3Mbit/s) és a WLAN-on keresztül futkozik, másik pedig egy adsl (512kbit/s) és egy másik hálókártya LAN anyáján keresztül fut be.
Ezen két net sávszélét szeretném összeadni. Ha jól tudom, ez a source routing beállításával lehetséges. Már megtaláltam, hogy hol lehet engedélyezni, de az útvonalakat nem tudom megadni. Valaki tudna esetleg segíteni?
Probléma lehet, hogy mindkettő internethozzáféréshez dinamikus IP társul, tehát valószínűleg sokszor kell majd átállítgatnom.Skynet is real. It's called Google.
-
manrick
tag
Pár trükk:
A megjelenítést állítsd a klasszikus windowsra.
Hátteret csak akkor használj ha nagyon fontos.
A win XP-nek igazából csak a bootoláshoz kell sok memória, mert mindent egyszerre akar elindítani. Ha ezt beállítgatod a registryben, akkor azon is gyorsíthatsz.
Igazából nincs több 5letem, sajna a Microsoft már csak ilyen.Az éremnek két oldala van. Nézz a háta mögé is!
-
manrick
tag
válasz FehérHolló #3576 üzenetére
A sávszélességet nem tudom hogy lehet összeadni, de azt tudom, ha nem akarod állandóan állítgatni az ip címet, használd a DynDNS-t [link]
Sajna többet nem tudok segíteniAz éremnek két oldala van. Nézz a háta mögé is!
-
FehérHolló
veterán
válasz manrick #3578 üzenetére
Nem állítgatom, hanem magától állítgatódik. Matávnak ( = T-online) van egy olyan jó szokása, hogy naponta 8szor szakítja a vonalat, hogy ne futtathassak rajta állandó, nagyforgalmú szervert...
Szerk: Linket nézegetem, köszi!
[Szerkesztve]
Szerk #2: Hát nem tudom, hogy ennek a kliense hogy van megoldva, de szerintem két különböző internetkapcsolat egyszerre ezt is kikészíti.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
Dexter68
addikt
Van egy notim... Vettem hozzá egy USB billentyűzetet. Rádugtam, Win persze felismerte ''telepítette a meghajtót'', ami persze nincs, de elsőre elnéztem neki. De minden alkalommal, amikor nagy büszkén felismeri és telepíteni akarja... Erről nem lehetne lebeszélni valahogy? Teljesen jól működik telepítés nélkül is.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
ballington
addikt
Hy all.
Van egy ilyen gondom, h leállításnál bejön az ablak, h nem tudja rendesen leállítani, van folyamatjelző, meg egy gomb h egyből leállítsa: DEVLDR.
szal idegesítő.
Olvastam, h a Creative hangkari drivere csinálja. Van egy devldr32.exe a folyamatjelzőben,ha azt leállítom, megy a hang. Ha így állítom le a rendszert, akkor is kiírja.
Ja, alap hang ki van iktatva, inkább az Live!-t használom. És nem raktam hozzá külön drivert.
mod:
2. Van az eszközkezelőben egy ''Ismeretlen''. Csak neki az, mert sztem ez a soros portos kari, amit a az egyik pci-ra raktam. Kell neki külön driver, ha igen mit adjak hozzá?
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
REDeath
őstag
Amellett amit már írtak hogy klasszikus startmenü, no háttér, és minél kevesebb boot alkalmazás... nah szóval ezek melett a sajátgép-->tulajdonságok-->speciális-->teljesítmény-->vizuális hatások fülön tedd a legjobb teljesítményre, ami annyit tesz hogy kiveszi az összes pipát... Az ember azt hinné hogy ez csak VGA függő, de személyes tapasztalat a régi gépemen hogy sokat segített!!
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Siku
csendes tag
Sziasztok. Adott konfig : Asus P5B, D805, 2*512MB Corsair, Radeon X700, Seagate 250GB, Nec DVD-RW. Windows XP SP2 telepítés(integrált SP2) . Minden végigfut a telpítés alatt, gyors is, szép is csak első boot után ugyebár raknám fel a drivereket. Asus lap driverek: hiba a telepítő indításakor, a telepítés nem folytatható, Ati telepítő cd: hiba a telepítés megkezdésekor, telepítés nem folytatható, bármilyen cd-t rakok be és bármit akarok telepíteni, kiírja, hogy a telepítést nem lehet elkezdeni sem (a telepítő másik gépen tökéletes). Lehetséges-e, hogy a DVD-RW vel van gond? Mert eddig is szórakozott (vissza vittem szerízben, de azt mondták, h tökéletes, (mostmár nem vagyok benne olyan biztos)) lehet, h telepítés közben olvasási gondjai akadtak és elcseszte nekem a windózt? így nem tudom használni ezt a szépséget
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne. Köszi.
[Szerkesztve]Olyan még sosem volt, hogy sehogyse lett volna
-
Siku
csendes tag
válasz ballington #3584 üzenetére
Köszi a tippet, de a kábel zsír új(minden az a gépben, csak a meghajtó nem)
Olyan még sosem volt, hogy sehogyse lett volna
-
Feedoo
tag
válasz manrick #3577 üzenetére
A megjelenítés már az elejétől kezdve klasszban fut, háttér pedig csak az alap kék!
A registriben is ki van kapcsolva minden ami nem fontos!
Csak azzal a skype-al meg a yahoo-val nem bírok pedig nem is használom őket, viszont a lakótársam igen!
Noh ez a legnagyobb hátrány ha valakivel közös a gép!
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem mégpedig a következő:
Adott egy Samsung Vp-d352-es videókamera. Szeretném bedigitalizálni a videót. Van egy audigy 2 zs-m annak a firewire portját használom. Nekem van egy panasonic kamerám azzal minden tökéletesen működik de ezzel a samsung kamerával ezt csinálja pontosabban ezt írja ki: [link]
Szerintetek mi lehet a baj?
Mikor rákattintok akkor azt írja ki, hogy az eszköz le van tiltva: [link]
Kipróbáltam egy sima firewire kártyával ott is ugyanez volt a helyzet. Azért mertem feltenni itt is a kérdést mert win xp prof-om van.
Különben a kamera be van kapcsolva és lejátszó üzemmódba van kapcsolva.
Előre is köszönöm
Üdv kíváncsi''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Winner_hun
titán
-
moonman
titán
válasz Winner_hun #3593 üzenetére
az jó ha azt írta, akkor inkább a painttel van valami bibi. sfc /scannow ?
-
rlazol
veterán
újabban azt csinálja a gép, h nem tudok egyszerre NET ezni és a TVtunerrel TV-t nézni. Ui ha megy a TVtuner, az internetkapcsolat (T-com ADSL) megszakad, és nem képes újra felállítani, amíg a TV megy. Eddig működött.
Frissen telepítve az Xp-t ugyanez a gond fennáll. Mi lehet az oka?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Flashback
addikt
Segítsetek! Nem tudom beállítani a tűzfalamat!
[link]
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Winner_hun
titán
válasz moonman #3594 üzenetére
beírtam, az elején kéri a cd-t, itt jönnek a problémák:
Ezt írja:
A Windows megfelelő futtatásához nélkülözhetetlen fájlokat a DLL-gyorsítótárban kell másolni.
Helyezze be a következőt: Windows XP Professional Service Pack 2
Berakom, rámegyek az Ismétre, de mintha nem lenne bent, berakja ugyan ezt az ablakot. Rámentem a További információ-ra, ezt írja ki:
A probléma elképzelhető okai:
- Rossz CD-t helyezet be (például a telepítettől eltérő verziójú Windows CD-t)
- A CD-ROM-meghajtó nem működik
Namost az a helyzet, hogy a CD meghajtó műkdik, erről a CD-ről tettem fel az XP-t és jó CD van bent.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest