Hirdetés

Aktív témák

  • Mackósajt

    senior tag

    válasz shev7 #1384 üzenetére

    Nem a telepítése, hanem a használata óta. Nem engedélyeztem neki ütemezett feladatot, és a feladatkezelő szerint nem is volt aktív. Csak olyan programok voltak jelentősen aktívak, amelyek mellett felhasználóként a System szerepelt.

    Tény viszont, hogy nem futott le problémamentesen a töredezettségmentesítés vele. Mivel az alatt akadt le, amíg otthagytam a gépet, élek a gyanúval a windows lemezkarbantartóval akadt össze már akkor is. :((
    Szal: meglehetősen biztos vagyok benne, hogy fél napon keresztül a Windows terhelte a gépet, feltehetően azért, mert nem tetszett neki valami, amit a Diskeeper csinált a töredezettségmentesítés során, és átrendezte a fájlokat a saját ízlése szerint.

    Nem áll szándékomban letiltani a lemezkarbantartót, hasznosnak tartom, és nem is zavart addig, amíg csak akkor ment, amikor nem használtam a gépet. Arra vagyok kiváncsi, lehet úgy finomhangolni a beállításokat, hogy többé ne vegye át a hatalmat akkor, amikor használom a gépet. Nyilván nem túl gyakori probléma (kb. egy jó éve használok XP-t, és most először volt ilyen), de azért mégiscsak zavaró.
    /Hétköznap nincs időm játszani, hétvégén meg azért nem tudok, mert a windóz úgy dönt, neki másra kell a CPU.../

Aktív témák