Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ti4x

aktív tag

válasz dnorb46 #10499 üzenetére

Itt van róla egy meglehetősen részletes teszt , olvasd el , ha gondolod. [link]Nekem egy picit fura a huzása , nem tudom jobban leírni és nem input lag , mert nem olyan , azt láttam már... Ez az első TFTm , szóval huzamosabb csak CRTt használtam eddíg. A másik FuSinál ami itthon van még , egyáltalán nem rosszabb a huzása , a színeivel pedig több kategóriával túlhaladja azt. Érdekes , ahogy forgok pl HL2ben vagy ahogy egy gyors csatajelenetben megy a mozgás. Furának találom néha , szerintem egyrészt az 5ms reakciója miatt. Ez ebben a tesztben szerintem jobban le van írva , a profikra bízom a probléma leírását , biztos említik , rég olvastam már , én emiatt a teszt miatt választottam. :) A képét csak ennyivel jellemezték : Outstanding... :D Amúgy cakkumpakk teljesen jónak tartom. Talán youtubeon találszról róla élőben felvételt , amit egyébként mindenkinek ajánlok , hogy TFT vásárlás előtt kukkantson rá , érdemes... Több TFTről is elég jó körképet lehet kapni egy ilyen youtubeos videó után.

[ Szerkesztve ]

nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...

Új hozzászólás Aktív témák