- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz dnorb46 #10499 üzenetére
Itt van róla egy meglehetősen részletes teszt , olvasd el , ha gondolod. [link]Nekem egy picit fura a huzása , nem tudom jobban leírni és nem input lag , mert nem olyan , azt láttam már... Ez az első TFTm , szóval huzamosabb csak CRTt használtam eddíg. A másik FuSinál ami itthon van még , egyáltalán nem rosszabb a huzása , a színeivel pedig több kategóriával túlhaladja azt. Érdekes , ahogy forgok pl HL2ben vagy ahogy egy gyors csatajelenetben megy a mozgás. Furának találom néha , szerintem egyrészt az 5ms reakciója miatt. Ez ebben a tesztben szerintem jobban le van írva , a profikra bízom a probléma leírását , biztos említik , rég olvastam már , én emiatt a teszt miatt választottam. A képét csak ennyivel jellemezték : Outstanding... Amúgy cakkumpakk teljesen jónak tartom. Talán youtubeon találszról róla élőben felvételt , amit egyébként mindenkinek ajánlok , hogy TFT vásárlás előtt kukkantson rá , érdemes... Több TFTről is elég jó körképet lehet kapni egy ilyen youtubeos videó után.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest