Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kokosmith

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni. Rendelkezem egy WD Cloud 3 TB-os NAS-al. Minden simán ment eddig, TM, film és zenék közvetlen lejátszása WD TV LIVE Streaming media lejátszóval, stb.

    Most vettem egy Samsung HT-E6750W típusú házimozit. A probléma az, hogy tökéletesen látja a NAS-t, a rajta lévő filmeket is, a borítót és adatokat is megjeleníti, viszont amikor megpróbálok lejátszani egy bármilyen MKV formátumú filmet, az alábbit írja ki: "A kiválasztott fájl jelenleg nincs támogatva.".

    Ha avi-t próbálok lejátszani, vagy zenét, az hibátlanul átmegy rajta. Ez ügyebár Allshare néven fut a Samsung lejátszón.

    Ha felteszem a PC-re az Allshare programot, akkor tudom tökéletesen streamelni ugyanezt az mkv-t a lejátszóra, vagy megtudom nyitni a programmal megosztott videót a lejátszóval a gépről elérve, illetve USB meghajtóról is simán viszi ezt a fájlt.

    Van bármi ötletetek, mit tudnék beállítani a NAS-on, hogy működésre bírjam a Samsung házimozimmal? Lehet, hogy a gyári Twonky DLNA-t kéne csak lecserélni? A házimozira letölthető a PLEX stream progi, amivel ilyen para nincs, de ha jól sejtem, WD-re nem lehet PLEX-et rakni?!

    Köszönöm előre is a segítségetek!

Új hozzászólás Aktív témák