Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
holnap megkapom a Gigabyte GalaxyII vízhűtőmet! jelenleg csak a procit akarom hűteni vele , de a későbbiekben rá fogom kötni mind2 9800GT-t ! a hőleadó borda nem túl nagy, szerintem ki fogom cserélni idővel egy dupla radira! a pumpa elég erős hozzá , szóval végre én is ebbe a topikba tartozok (de hivatalosan csak holnaptól)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
válasz jones965 #30230 üzenetére
közbe már én is áttanulmányoztam a dolgokat, igen ez csak egy procira elég ! bár egy elég nagy hőfelesleget termelő procit is remekül lehűt, nekem meg egy nagyon hűvös procira megy majd rá, lehet 1 darab 9800GT még bele fog férni a rendszerbe, majd meglátjuk még hogy alakul
-
Quan-Chi
őstag
üdv
megvettem és összeraktam a Gigabyte Galaxy 3D vízhűtőt ! de olyan kegyetlen hangos a motorja hogy egyszerűen kibírhatatlan ... legalább 40 dB(A) ... a gyártó oldalán 20 volt feltüntetve ... de ez közel se annyi mit tudok ezzel csinálni?
-
Quan-Chi
őstag
válasz Nippon #30284 üzenetére
nem, senki nem mondta hogy nem jó! csak annyiba maradtunk hogy nem lehet bővíteni de még így is jobb mint egy csúcs léghűtő ! a hangjára nem tértünk ki! ez előtt egy Asus Silent Square Evo hűtpm volt, az is elég hangos darab volt ... na de nem ennyire ! ráadásul a radi miatt még a ház oldalát se tudom rárakni és valami pokal zaja van
-
Quan-Chi
őstag
PH teszt szerint is elég halknak kéne lennie ... de szerintem ez hangos , viszont nagyon hatékony mert a 3600-ra húzott E6600 atom stabil és hosszú órás játék után is max 40-45 fokos ... szóval a teljesítménye bőven elég ! ráadásul a radiátor ventije közepes fordulaton van (1200körül) szóval lehetne még fokozni ah atékonyságot .... lehet még a 9800GT-t is elbírná ha rákötném ... de nem szórakozok most vele
-
Quan-Chi
őstag
érdekes, kezd halkulni a vízhűtőm! létezne hogy bejáratódik? vagy csak süketülök a jobb fülemre
-
Quan-Chi
őstag
FIGYELEM
Eladóvá vállt egy Gigabyte Galaxy 3D komplett vízhűtő szett, hibátlan állapot, dobozában, minden alkatrészével együtt ! érdeklődni PÜ-ben vagy a hirdetésemben
-
Quan-Chi
őstag
üdv
esetleg nem tudja valaki hogy hogy lehet szétszedni egy Gigabyte galaxy vízhűtő pumpát ? levettem a pumpát a tartályról és van a pumpa alján 4 csavar, azt kicsavartam de így se lehet megbontani a műanyag házat ! indokolatlanul zajos a pumpa ezért akarom szétszedni és meglesni hogy miért ilyen . valaki tud segíteni ?
-
Quan-Chi
őstag
a hűtési teljesítménye bőven elegendő! de a hangjával nem vagyok megelégedve ! érdekes a gyári hűtőlötty is mintha vízkövesíteni a rendszert! a tartály oldalán van valami fehér lerakodás! arra is gondoltam hogy a szivattyúba is lehet innen ez a remek hang! talán holnap megpróbálom egy kis hígított vízkőoldóval átmosni a rendszert ... meglátjuk mi lesz !
-
Quan-Chi
őstag
Gigabyte Galaxy 3D vízhűtőt akarnék S1366-os lapra lefogatni ! de alapból nincs hozzá és venni se nagyon lehet! mivel a blokk szerintem nagyon hasonlít a többihez ezért más gyártó lefogatója jó lehet ? valakinek tapasztalat, ötlet ?
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA 650 BQ 650W 80 PLUS Bronze
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest