- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz #16939776 #35801 üzenetére
ÖÖÖ eredetileg az első Bigwater volt, a 6/8-as tubingos.
A pumpája 1 évet bírt, vettem bele egy ordasit. Azt már nem emléxem hogy rögzítettem de elég hevenyészve.
Aztán lecseréltem a gépet, a vízhűtés a sarokban szomorkodott míg nem cseréltem el a falconom egy xenonra amit lehetett kernel hackelni.
Akkor gyorsan vettem ebayen hozzá egy CPU+GPU blokkot ... nem volt vmi nagy választék
Ilyen nyomorék beledugós és nem rádugós a csőcsatija ... 8/10-es.
Ez 2008 év végén volt, szerkoltam hozzá innen proHWről átalakítót.
Persze ha lett volna annyi eszem hogy nem tekerem bele a nyomorék csőcsatit hanem veszek hozzá külön ... na mind1.
Ezt is majd csak megoldom vhogy. Végül is nem sűrgős, működik így is. Csak már kétszer állt le a venti mert a macska mindig széthúzza a simán 12v-os adapterből a kábelt amit beledugtam a ventibe.
Elég ipari az egész ... főleg mert csak próbaképp raktam össze de mivel működött ezért így maradt.
A szobám berendezése 1994 óta ilyen szal szegény boxnak nem jósolok összerakást a közeljövőben.
Amúgy is ami működik ahhoz minek hozzányúlni? Azon csak rontani lehet
Ha a macska rátekeredik a ventire akkor felesleges volt ezt is megvennem.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
Ha az MS ezt látná
A venti azért van "kiemelve" mert az adapter valszeg túl sok kakaót ad neki ezért a potija kétállású - vagy nagyon zúg vagy kicsit.
Kiemelve hangtalan - kicsit hangos.[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
LBandi
aktív tag
válasz sylard8 #35806 üzenetére
Nem thermo-val, van egy scythe kaze előlapi panelom amihez adtak hőérzékelő diódákat, egy olyna van felrakva az egyik ram bordájára, szóval lehetséges hogy a hőmérsékletek nem teljesen pontosak, ezért is írtam olyan tág intervallumot. Amúgy ha konkrét számokra vagy kíváncsi: idle 25C, játék alatt pár óra után 30-31C.
A veszély alatt konkrétan mire gondoltál?"Az igazi EMO-s halva születik."
-
HalasKYO
aktív tag
Holnap rakom össze a rendszert, ha a DHL is úgy akarja.
A kérdésem az hogy azt olvastam vhol hogy aszívó venti jobb, de ezt miért ? vagy erről van vmi teszt ?Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
niklebi
senior tag
válasz LBandi #35810 üzenetére
Szia!
Nagyon tetszik a géped Nekem is ilyen házam van, még a víz hűtésünk is hasonló avval a különbséggel,hogy nekem a VGA helyett az alaplap van hűtve. Képek A képek elég régiek. Azóta azokat a fehér micsodákat leszedtem, meg a tartály is elrepedt és egy saját készítésű került a helyére. Most tervezem majd átalakítani. Én is dupla radiátort tervezek alulra csak kettőt. Azt elárulnád honnan szív friss levegőt az alsó 2 ventilátor ha felteszed az oldallapot?[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
Tudtok valami folyadékot, amiből elég pár csepp és átfesti a víz színét?
just be
-
zippofcy
senior tag
Én piros fagyálló koncentrátumot öntöttem bele, nem sokat de az egészet beszínezte (1 év után eszembe jutott hogy a sima desztvíz lehet nem keni a szivattyút eléggé - bár ez az ordasi mindent kibír szvsz, egyszer pár percig víz nélkül ment és leállt, de párszor a földhöz csapkodtam és újraindult )
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
laccczka
tag
válasz #16939776 #35795 üzenetére
Csak egy madzag megy az alaplapra.
A poén az, hogy csak nagyon ritkán jelez 0-át. Ezért nem is raktam át másik csatlakozóba mert néha napokig kell várni egy riasztásra.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
LBandi
aktív tag
válasz niklebi #35813 üzenetére
"dupla radiátort tervezek alulra csak kettőt"
Elárulok egy titkot nálam is 2db dual van berakva.A szellőzést meg az következő kis nyílással oldaottam meg a nem plexis oldalon:
Aúgy van hogy a plexis oldallapot nem bántottam, mert ott elég macerás lett volna vágni a nagy plexi miatt. A plexi oldalánál lévő dual radin lévő ventik átfújják a levegőt a melette levőhöz radiátorhoz (aminek a két radi közötti oldalára tettem a ventiket), ami kífújja a házból a nem plexis oldallapra vágott 2×14cm rácsos nyíláson át.
Ha azt kérdeznéd hogy jut-e elég levegő a radinak főleg a plexis oldalon levőnek, szerintem igen, mivel a ház alsó szintjét teljesen "kitakarítottam, csak a 2 radi, táp és pumpa van elhelyezve.Amúgy elég necces volt berakni a radikat mivel ezek Phobya 1.2-ek aminek 6cm a vastagságuk, ha akár egy pá milivel vastagabbak lennének már nem lehet berakni, így is ha ki kéne venni, akkor a ventiket is le kell szerelni.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
-
nagyúr
Megjött a blokkom a 6950-re épp most rakom össze felé, nemsokára jövök a képekkel.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
niklebi
senior tag
válasz LBandi #35819 üzenetére
Jól kitaláltad Valami hasonló elrendezésen töröm a fejem. Én gondoltam a fektetve elhelyezésen is , de ahogy látom úgy nem férnének el. Én ki akarom pucolni a ház alját is és oda valami szűrővel megtoldott rácsot, mert a ház ugye a földön van. A képeket nézve én lehet inkább a radiátor rácshoz teszem a ventilátorokat. Persze még csak fejbe rendezkedem. Majd a nyáron esek neki
sylard8:
Nem beszéltünk és hát ott volt a legegyszerűbb elvezetni azt a hosszú csövet[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz Samanbacsii #35831 üzenetére
Nem jól emékszel a manuál szerint az én pozicióm (pirossal bekarikázva) az ajánlott!
Amúgy köszi az elismerést mindenkinek!
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
nagyúr
válasz Nippon #35832 üzenetére
Gyerekjáték.
A kártya hátlapján a DVI csati mellett ki kell tekerni 2 csavart, plusz a kártya hátán van asszem 9 vagy 10 csavar amit ki kell szedni, valamint még 4db csavart ami az András kereszt alakú lefogatónál van. Ezután egy határozott mozdulattal le lehet venni. Illetve még a ventinek kell lehúzni a csatiját.
Aztán le kell vakarni a gyári trugyit a gpu-ról mert olyan mint a kő, legalábbis nekem az volt.
Olyan állaga volt mintha évek óta ugyanaz a paszta lett volna rajta. Én óvatosan leszedtem, majd adtam neki MX-2-őt.
Ezután fel kell helyezni a ramokra a thermál padokat, majd a blokkra a távtartókat, és a végén összeilleszteni, csavarokat a helyükre, aztán mehet be a helyére.
Majdnem kevesebb idő megcsinálni, mint ezt most itt leírniÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Steve(AMD)
tag
Helló mindenki!
A véleményeteket szeretném kikérni, de ha lehet támasszátok alá az érveket!
Hővezető paszta, vagy Liquid MetalPad? -
helkis
veterán
válasz Steve(AMD) #35839 üzenetére
hali!
mindenképp paszta, abból is mx-2-es vonal.. jobb, ha nem vezeti az áramot, és nem annyira sűrű.. szvsz..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
laccczka
tag
válasz #16939776 #35833 üzenetére
Normális álapotban 3900-4000-et mutat.
Mi az a KH?
Forrasztani nem szeretnék, jelenleg kikapcsoltam a riasztást a bioszban.
Ha megállna a tudomány akkor a lap úgyis kikapcsolna a hővédelem miatt.
Vagyis remélem, hogy kikapcsol.[ Szerkesztve ]
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
Laraxior
titán
D-Tek FuZion V2-höz honnan tudok villámgyorsba 1366-os lefogatót szerezni?
Lapcserém lesz és a Giga lapokon nincsen 775ös furat de az 1366os D-Tek meg 23k"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #35843 üzenetére
milyen gyorsan tudja vajon beszerezni?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
14adam
addikt
üdv
Boldog tulaj lettem énis
T56v3 exteme,T56 reservoir 300, Laing DDC 1t plus, Magicool Xtreme single 120. High Flow csövezés Clear Flex 60 csővel és CoolerMaster kék uv-s lötyi csörgedezik benneTesztet és képet majd máskor,mert még nincs itthon a tápom és nem mutat szépen benne ez a 200-as seasonic
[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
válasz Laraxior #35842 üzenetére
Dobd le egy Heatkiller rev 3.0 -ra. Tesztek alapján jobb is, lehet, hogy csere is menne, a blokk külön is eladó, ha réz tetős lenne rámentem volna, de LT kivitel. Jelenleg ez van a 950-en, maximálisan elégedett vagyok.
-
Samanbacsii
őstag
válasz LBandi #35836 üzenetére
Na, most szedhetem szét az egészet "miattad"! Pedig már három éve áll a talpán...
... az gond ha elforgatom, akkor ahova most befolyik az alacsonyabban van mint a szivattyú kifolyó csonkja. Remélem a levegőt lefele is átkergeti ..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Nippon
őstag
válasz Samanbacsii #35849 üzenetére
Semmi baja nem lesz ha a talpán áll, egyedül fejjel lefelé ne legyen...
Shkiz0:azt tudom, hogy van többféle tető, de magából a blokkból csak egyféle van?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest