Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    HalasKYO: Dehogy baj, sőt nagyon köszönöm, hogy írsz! Az EK szettből honnan tudod, hogy HF és mitől számít valami annak? Egyébként meg, persze, lehet bővíteni, csak az megint egy csomó pénzt, aztán kitudja, hogy jobb lesz-e. Amúgy majd hamarosan kimegyek a pincébe, megnézni, hogy van-e valami jó cucc... mert múltkor mintha láttam volna egy radiátort. Persze nem géphez való, de nem is szobába fűtéshez, de kb. akkora mintha 3x3 12cm-s ventilátoros lenne és 10 vastag. Mondjuk annak a cső be-ki menetele van vagy 3cm átmérőjű (nem vágom ezeket a 10/12, meg 10/16, meg ilyen jelöléseket). Szóval ha azt a radiátort neked adná édesapám, akkor ahhoz lehetne olyan csatlakozókat venni ami leszűkíti a csöveket, illetve, ahhoz gondolom erős szivattyú is kéne, nem? (nem tudom, hogy mit bírnak ezek a gépes vízhűtéshez valók)

    D1Rect: Valóban, a Noctua-t nem vettem észre, s az még olcsóbb is. Az EK szett abban a tesztben hány fokkal szerepelt volna szerinted? 30-35-től csak akkor költenék rá többet, ha lényeges változást hozna. Azt, hogy mekkora radiátorok férnek el, nehéz megmondani. Ilyen házam van: Codegen 3326-CA <- kép alapján találtam rá, remélem nem készült sok hasonló ház. Egyébként ezt találtam róla. "Méret: 430 x 182 x 425mm"<- ez utóbbi adatot én is megtudom erősíteni, mert lemértem. A táp felül van, így a aközött és a CD-meghajtó között 10cm van. Hátul egy 8cm-s ventilátor van, s oda egy kis fúrás-faragással is csak 2db 8cm ventilátort tudnék betenni. A gépház oldalát mindig leszoktam venni egyébként amikor megy a gép.
    Csőből amúgy nem jó a sima műszaki boltban kapható szilikon cső? Mert ilyen drágábbat boltit csak akkor vennék, ha valamilyen színű lenne.
    Jó, nyilván a használt az nem új, de gondolom egy teljesen réz blokknál ha rendeltetésszerűen használták nem lehet gond.

    Azt megköszönném ha írnátok pár márkát, meg méretet és ilyenek, hogy mit ne vegyek és mit ajánlotok.

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Aktív témák