Hirdetés

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz szabifotos #1259 üzenetére

    Nekünk 2 lapos indukciós van. Papíron 3.5 kW a teljesítménye. Ha a kettő együtt megy, meg is van annyi. Mértem fogyasztásmérővel, a nagyobb lapja 2 kW-t evett max. teljesítményen, a kisebb 1.5-öt, a kettő együtt értelemszerűen 3.5 kW-t. Egy 4 laposnál tehát reális a 7 kW, bár brutálisan sok. Ha naponta csak 1 órát megy mind a négy, az pont a mi havi össz áramfogyasztásunk :D

    Viszont a legritkább esetben járatjuk max. teljesítményen a lapokat, csakis addig max., amíg pl. vizet forralunk tésztának és el nem éri a forráspontot, vagy ilyesmi. Normál főzésnél már csak 2-es, 3-mas fokozaton mennek a 10-ből, ami jóval kevesebb teljesítményfelvétellel jár (600-800 W, tehát közel tizede a max. teljesítménynek, viszont 10-es max fokozaton brutálisan gyorsan forralja fel a fizet, ebben nagyon jó az indukciós technika).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák