Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz biker #11323 üzenetére

    Nem, ahogy pár posttal ezelőtt írtam, a földszinti villanyóránál van egy fővezetéki leágazó sorkapocs, onnan ágazik le Y-ban a garázsba, párhuzamosan a lakással. Ott álltam mellette, néztem, hogy mit csinál, mellesleg ezt sikerült beledumálni az EON regisztrált szerelő melójába, ő pedig nagyon picky volt mindennel, hogy mit lehet és mit nem.

    @PROTRON: értem én, de közben dacolok azzal, hogy IT+közgazdász diplomával, szakirányú egyéb magas képesítéssel, felsőfokú nyelvvizsgával, 10+ év szakmai tapasztalattal én kurvára nem keresek meg 3 óra alatt 80k-t nettóban. És igen, telik belőle Teslára, mert nem a sarki presszóban baszom el csavaros körtére, energiaitalra és doboz cigire, hanem tudatosan költök (hehe, Tesla), és igyekszem némi racionalitást tenni a nagyobb kiadásaimba is.
    Épp ezért csináltam a lakásfelújítás nagyrészét is magamnak fizetés nélküli szabadságon, mert a szakik rohadtul elszálltak az árakkal, és bőven pluszban jöttem ki szemben azzal, mintha én dolgozok, és közben megbízok mást.

    Az esetleges tűzzel kapcsolatban pedig bízom abban, hogy a Fi relé, biztosíték, túlfesz védő, meg a - véleményem szerint - igényes munka megóv attól, hogy bármiféle anomália komolyabb gondot okozzon.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák