Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueLight
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már előfordult, hogy nem indult a gépem. Átnéztem a táp csatlakozót kihúztam bedugtam és működött. Tegnaptól már ez sem segít. Az a furcsa, hogy ha kicsit kihúzom, mozgatom (közben serceg), akkor előfordul, hogy be tudom kapcsolni. Ezután működik, de ha lekapcsolom akkor már nem tudom újra bekapcsolni. Több kábellel is próbáltam egyikkel sem működik üzembiztosan.
Kérdésem az lenne, hogy ez biztosan a táp hibája?
Ha nem akkor mit, hogyan tudnék még ellenőrizni?
Szétszedtem a gépet és a tápot is nem láttam bennük semmi rendelleneset. Legalább is olyat nem ami nekem feltűnt volna. :-)
Segítségeteket előre is köszönöm! -
BlueLight
csendes tag
Köszönöm a választ. Ezt még nem próbáltam mivel közben a padlásról előkerült kb 15 éves táp kábellel elindult a gép és működött is. :-)
Egészen tegnap estig. Akkor ugyanis újra nem indult. Kikapcsoltam a tápot, kábelt kihúztam, bedugtam, mozgattam de semmi. Ma reggel meg azt látom, hogy megy a gép
Erre van valakinek ötlete? -
BlueLight
csendes tag
válasz BlueLight #17153 üzenetére
Folytatódik a történet. Jelenleg úgy néz ki, hogy ha nem kapcsol be akkor ki kell húzni a tápegységből a tápkábelt majd várni pár másodpercet és újra visszadugni. Ezek után megint elindul. Ez valamilyen javítható hiba lehet, vagy egyszerűbb ha veszek egy új tápegységet.
Segítségeiteket és válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest