Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norbi0401

    tag

    Sziasztok

    A problémám a következő lenne, a mai nap folyamán lecseréltem a régi videokártyámat egy újabbra, pontosabban HD4890-re, a gép alapbeállításokon boot-ol és működik is rendesen(szerintem), de szerettem volna a régebben beállított processzor tuningot alkalmazni, de ekkor szembesültem a problémával a gép csipog egyet, a monitoron lévő led visszajelez, mintha ok lenne minden, de újraindul és visszarak mindent alapbeállításra.
    Próbáltam az is, hogy csak egyel emelem az FSB-t, de akkor is ez a jelenség, szóval egy minimális tuningot sem engedélyez a lap.
    A tápom: Chieftec GPS-450AA-101A kb. 4-5 éves, a bios és a Aida64 szerint is, a 12V helyett csak 11.478V van, az 5V helyett pedig 4.865V.
    A gép további alkatrészei, Gigabyte GA-P35-DS3L; E5200, két db HDD egy Sata és egy IDE, ezek vannak rákötve a tápra és két ventilátor.
    Az előző vga-val ment a processzor tuning igaz az egy lassan őskori darabnak számító vga volt (X1800GTO.), de amíg ezt használtam nem igazán volt szükségem tuningra, így alapbeállításon használtam a gépet.
    Sajnos a régi vga már nincs meg, így nem tudom kipróbálni, hogy azzal működik-e még a tuning.
    A kérdésem az lenne, hogy a tápom haldoklik vagy ha nem az a probléma akkor valakinek volt már ilyen jelenség?
    A segítséget köszönöm szépen előre is.

    Üdv.

    http://www.happydancedeejayz.hu/tag/boomer https://soundcloud.com/boomerhungary

Új hozzászólás Aktív témák