- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz rekurzio #120285 üzenetére
Attól, hogy sima koax van még lehetne jó. Az AM mikró korban elég sok lavórt felraktunk sima fehér 2x árnyékolt koaxal, hiszen mást nem is lehetett kapni kiskerben, most is külön kell rendelni. Sose volt vele semmi baj. A szomszéd és köztem jó 25 éve van kifeszítve fehér koax, rá nézésre hibátlan. Földi sugárzáss megszüntetése előtt a tető antennák mind azzal voltak levezetve. A mindíg Tv antennák most is.
-
pjen
félisten
válasz laciiiiiii #121050 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz balazs1956 #121151 üzenetére
Nekem megy a Tv mindenen, megy a My voda pc n. Ment a voda app mobilon egy órát, de már nem. Majd csak kialakul.
-
pjen
félisten
válasz Turtlelboy #121155 üzenetére
Szerintem szedd le es rakd fel megint. Nem változtattál semmit, kijelző, kábel stb.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Turtlelboy #121176 üzenetére
Valaminek kellett változni, mert nálam gond nélkül megy.
-
pjen
félisten
Üdv. Érdeklődöm, akinek van voda Box és van HBO előfizuja.A voda box alkalmazások között ott van a HBO MAX, ha rá klikkelek termék azonosítót és kódot kér. Az ÜFSZ se tudta megmondani milyen termék azonosítót kér. Hogy kell a box ból belépni a HBO MAX ba? Egyébként amelyik TV n van aplikáció ott tudom használni, de a box ból nem.
-
-
pjen
félisten
válasz kezo0 #121325 üzenetére
Tv bekapcs,vtv ox alkalmazások, feljön például Addams family, lejátszás. 2 lehetőaég fizess elő és bejelentkezés. Bejelentkezésre nyomok jön a kód.Belépek telón , beírom. Kéri a szolgáltatót, kiválasztom voda.Ezután kér termék azonósítót. Amit az ÜFSZ se tud. De mondom 3 ból egy boxnál beírtam a kódot és megy.
-
pjen
félisten
válasz Yellow73_a #121462 üzenetére
Pedig egy box és egy kártya sokkal jobb megoldás, szerintem. A kártyával mindent fel tudsz venni, sokmindent a boxal is+vissza tudsz nézni például.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Fox Mulder #121472 üzenetére
Nekem tegnap jött 08,10 a fizetési határidő.
-
pjen
félisten
válasz Yellow73_a #121475 üzenetére
A kártyával nem éred el az interaktív funkciókat, peldául visszanézés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest