Hirdetés

Aktív témák

  • villamos

    őstag

    válasz Narancs #3166 üzenetére

    Sajnos az új szolgáltatónk a XX. században él. Ezért kénytelen vagy használni az agyonkorlátozott dobozkáját, még abban az esetben is, ha véletlenül a tévékészülékben van is DVB-C tuner. Nem hogy máshonnan származóba, de még egy másik, tőlük származó dobozkába sem tudod betenni az előfizetői kártyát, mert társítják őket.
    Aki eddig élvezte a fiber közel 60 analóg csatornáját, az hamarosan kénytelen lesz dobozt bérelni, ha továbbra is ugyanazt a műsorkínálatot akarja elérni.
    Szomorú, hogy emberek megvesznek több százezer forintért digitális vételre alkalmas készülékeket, és azokat kénytelenek voltaképpen egy monitorrá degradálni, mert a szolgáltató erre kényszeríti őket.
    A legnagyobb poén viszont az, hogy a digitális tévézésről szajkóznak, miközben olyan dobozkákat dobnak a tisztelt ügyfeleik felé, amelyen csak analóg scart kimenet van. Ennek az égvilágon semmi köze nincs a digitális technikához.
    Miért nem tud a szolgáltató az egyeseknek felesleges, és áramzabáló dobozok helyett egy arra alkalmas modult biztosítani, melyet az előfizető az arra alkalmas készülékébe tud helyezni, és így igénybe venni a szolgáltatást? Hiszen egy ilyen modult ugyanúgy bérbe lehet adni, mint egy vacak dobozt, még akár drágábban is. Biztosan lennének olyan ügyfelek akik igényelnének ilyet, ha lenne erre lehetőség.
    Amíg nem történik meg a technikai átállás, addig változatlanul a régi csatornakiosztás marad, csak azok szűnnek meg, és lesznek más jellegű csatornákkal pótolva, amelyekkel nincs az új szolgáltatónknak szerződése, ilyen pl a Hálózat tv.

    [ Szerkesztve ]

    Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Aktív témák