Hirdetés

  • Elindult a Valorant konzolos zárt tesztelése

    gp Bár a készítők bétáról beszélnek, a játékban aktívak a trófea és achievement rendszerek, lényegében a teljes kiadást kaptuk meg.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • OneSport OT05 - finomhangolás

    ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák

  • K Norbi

    addikt

    válasz NagyDave #1809 üzenetére

    Nekem 110Cm alu parabolám van, 15 éve diszeleg a háztetön de olyan mintha most lett volna felszerelve! 3 éve kötettünk kábel tv-t, és volt hogy viharba a parabola nem mennt el! igaz a jel épp hajszálon mennt! de a kábelen 1 csatorna sem jött! xd szabadon fogható csatornákat néztem van rajta forgató is. Akit érdekell az Kódolatlanul nézheti a Hustlert ami éjjel nappal megy, és a Blue Hustlert, nagyon régóta megy kódlatlanul müdöld-> 5.0°E Sirius 2/3. 12111 H 27500. Csatorna neve PG. PB. és megvoltam nagyon elégedve vele, ott bassza el a digi meg a upc hogy a tányért nem a földtöl 2.5 méterre vagy még annyirasem teszi!! hanem a háztetöre kén! minnél magasabbra! meg a 60cm tányért adnak és a csatik a Thor Ny1 fokon vannak nevetséges! messze van nagyon! egy 60 as tükör max az Astrár jó 19,2K

Új hozzászólás Aktív témák