Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz szilva01 #4763 üzenetére
Mindenki a saját stílusának megfelelő szerveren tolja.... de a Bermudán általában találkozhatsz velünk estefelé vagy velem legtöbbször a vctf-> DFP / Jonestown szervereken találkozhatsz.
RasHaN : régi szerver már nincs, van egy alap német teszt szerónk:
92.51.129.233:7777
Már mióta is van teszt-fázisban? Szóval kértük az FPS-central-tól, hogy mielőtt kibérelünk 1-2 német szervert adjanak lehetőséget a tesztelésre. Adtak is lehtőséget, hónapok óta megy ingyen és bérmentve......
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz szilva01 #4832 üzenetére
Vechile capture the flag.
Áh Atomi meg Ricsi a két legnagyobb núb f@sz, mindenkiről azt hiszik aki dominating tud lenni hogy csítel mert nekik nemmegy. És akkor ilyen redeemerekhez folyamodnak meg stb. Qrvagázak nah ez a lényeg. Nem azért mert nem tudnak olyan jól játszani hanem mert megállás nélkül sírnak.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Akybron
aktív tag
válasz szilva01 #5620 üzenetére
Az új patch-es szervereken már nem lehet virágboltival játszani. Igazándiból én is sokáig halogattam, de aztán megvettem. Jó az a tudat, hogy eredeti játékkal játszom. Meg szebb is a kartondoboz, kézikönyv, nyomott DVD stb, mint egy filctollas UT3 feliratú lemez.
73&DX HA5OJN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest