- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz taky1984 #8151 üzenetére
Ennek ellenére még így is győzhető volt, csak idegesítő.
Ott bizonyosodott be hogy tényleg csal amikor beállt a dw-be.
Az csak nobo lehet. Ahoz képest viszont jól tudott mindig mindent."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
tEh_nite
csendes tag
na re/hi
Megalapítottam a [Grey-Warden MultiGaming - THE JOINING] -et.
bár ut3 squad-t nem keresek konkrétan de aki a pH-sok közül szeretne egy kicsit komolyabb alapkon/háttéren nyugvó helyen játszani az jelezze (blood?setzka?) és segítek mindenben amiben csak tudok és összehozzuk
cb/esl meccsek lebonyolítása stb ami felé voltak itt az elmult hónapokban probálkozások csak nem igen jöttek össze ugye a dolgok, ezt felkarolva tudok segíteni mindazoknak akik még mindig szeretnének belekóstolni az e-sport villágába van minden ami szükségeltetik egyedül hús köll a darállóba
hfgl akit érdekel, tudjátok hol találtok (IRC!!!!!)
-
taky1984
tag
Hali!
Tudom nem ide tartozik,de nagy HardTechno rajongo vagyok és nem tok megszerezni 1 slamper cd-t.Az album cime Methadon009,a zaj cime Tomash Gee - Perfect Formula.Ha van valami tippetek megköszönném.
-
old gray
addikt
Szerintem jól néz ki az UT3 a mai napig, néhány kép kimaxolt grafikával, 8xQ SSAA(8xQ anti-aliasing SuperSampling mintavételezéssel, driverből kényszerítve) és 16xAF bekapcsolásával:
Ezzel a részletességgel 20-30FPS-em van, ami néha lecsökken 10-15re.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Termigáßor
aktív tag
válasz Ferdzsoo #8152 üzenetére
Rawpig ut2004-es játékos, ott Aljas néven van. 2k4-ben nem csal de kellemetlen a stílusa. (verbálisan is... noob-okat anyázza, németeket nácizza...) (Fura egy figura, mert 1on1 és 2on2 meccsek alatt meg normális.. egy idő után, meg ha nyerésre áll...)
UT3-at saját bevallása szerint most próbálta először szóval lehet, hogy ezért darkwalkerezett. Legutóbb azt mondta nem jön be neki az ut3, így valószínű nem nagyon fogjátok látni... bár ki tudja...Jobbára ártalmatlan...
-
old gray
addikt
Taky! Most lebuktál, nem is mondtad, hogy a gyengébbik nemből való vagy (igaz telefonban elég emberes hangod volt, nem szedsz véletlenül valami szteroidot?): [link]
Sexuality=female
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Setzka
tag
http://www.youtube.com/watch?v=7aGCRQszHlA
ma csináltam de valamiért nincs hang valaki segitsen köcceCyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
Igy már jobb
http://www.youtube.com/watch?v=kGgyItFO-FQCyPress
-
old gray
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szevasztok!
Csatlakoztam én is a UT3 gamerek közé,ma megkaptam a CDGalaxis-től a játékot!
Kérnék pár infót mi a teendő(patchek,szerverek....stb)Köszi!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
melyik az utolsó patch amivel játszanak?
-
tom_tol
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8171 üzenetére
ha jól tudom a 2.1
-
Akybron
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8173 üzenetére
Keress rá a bermuda DM szerverre, ott van mindenféle tudású jétékos
Amúgy én is így kezdtem, 1/10-20 arányokkal, most már nem ilyen rossz a helyzet, néha nyerni is tudom a meccseket.
Az egy más kérdés, hogy duelben kb mindenki elver73&DX HA5OJN
-
taky1984
tag
Milyen néven tolod a gamet,1x ütközhetnénk,mutatnék ezt azt
-
old gray
addikt
Ne add fel! Sajnos tényleg nem user friendly a játék, sok kezdő nehezen boldogul és elriasztja őket a kudarc. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...és egyre több sikerben lesz részed.
-
old gray
addikt
Mitől változhatott erre az UT3 nickem?
<<TeamChatProxy>>
-
old gray
addikt
A "Make something Unreal" contest végeredménye: [link]
-
old gray
addikt
Sorry Yoleeka, hogy a legutóbbi meccset technikai okok miatt nem tudtam befejezni...elkezdett laggolni a játék majd a játékos kicsúszott(!) a pályáról és a következő képen látható helyen állt meg: [link]
Nem fotóboltban készült a kép.
-
Setzka
tag
Na ilyet még nem láttam!
Tegnap felmentem volna játszani
kb 10 perc és semmi gond nem volt
aztán nyomtam volna az escape gombot és sehol semmi
nem müködött
aztán a tüz gomb
magyarul a bal és jobb klick az egeren
a fegyverváltás csak felfele müködött
Már kiszedtem az iniket is elsösorban és semmi
ujrarktam az egész játékot és semmi
raktam fel virusirtot spybot ot és semmi
valakinek ötlet esetleg
már csak uj xp a lehtséges megoldás?CyPress
-
Termigáßor
aktív tag
Érdekes...
Első tippem az lett volna hogy megsérült az ini. De ha kiszedted, meg újratelepítetted akkor ez már nem lehet gond.
Más játékokkal rendesen működik az egér/bill.? Ha nem, akkor lehet hogy hardver vagy driver probléma, esetleg bekapcsoltál véletlenül valami kisegítő funkciót a windowsban (pl. amikor véletlenül 8mp-nél hosszabban nyomod a shiftet)
Pár ötlet:
- Újratelepítés előtt kitörölted a "C:\Documents and Settings\<usernév>\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3" könyvtárat? Illetve az iniket is onnan szedted ki?
- Bill. és egér driver újratelepítés? (vagy leszedés)
- Másik bill. és/vagy egér kipróbálása
- Használsz vmi keymapper progit az egérhez/bill.hez? (pl X-Mouse Button Control, Mousehook stb.)
- Használsz egyéb "hack"-et? pl.: wcafix, rinput? (rinput bír vad dolgokat okozni)
- Újratelepítés előtt registry pucolás (törölni minden ut3-as bejegyzést)
- Újratelepítés csökkentett módban
- DirectX frissítése (lehet hogy a directinput vadult meg vmitől)
- Vírusírtás... (lehet paranoia, de vannak billentyű leütést figyelő virnyákok)
Jobbára ártalmatlan...
-
Setzka
tag
válasz Termigáßor #8183 üzenetére
hét több mint a felét probáltam de semmi
a többihez meg nem nagyon értek szerintem xp csereCyPress
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
magyar szerver nincsen?
-
kabalababa
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8187 üzenetére
De van, pl. a Bermuda DM szervere.
Megtalálhatod a szerver keresőben, vagy csatlakozhatsz ip alapján is. 87.229.24.114 -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
bakker ezt nem hiszem el.........
ezek milyen emberek??
tudják merre megyek tudják hova megyek tudnak mindent,és 1 lövéssel szevasz is van!!!
ezeknek nem is ember tudás van hanem valami robot irányítja a kezüket™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Termigáßor
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8190 üzenetére
"Game experience may change during online play..."
Amúgy Bermin voltál? Lehet épp rosszkor mert az ilyen kaliberű játékosok azt általában elkerülik. Inkább egy össznépi dühöngőnek tűnik úgy du. 4-től. (értsd mindenki rohan amerre lát nyomja a biót meg a tripla raksit ezerrel)
Jobbára ártalmatlan...
-
taky1984
tag
Aki csak teheti és pH-s az jöjjön fel este 7-kor tu-ra,ezt azt meg kéne dumálni!
-
old gray
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8193 üzenetére
A TotalUnreal privát szervere.
-
yoleeka
tag
Tegnap reggeltem nite oldalára, erre ma sz@rik bejönni az oldal, hogy megtudjam nézni... no mind1, fent vagyok az a lényeg.
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
-
old gray
addikt
válasz gamerpeter #8197 üzenetére
Én nem vagyok konzervatív de ez durva. Tuti valami japán / kínai találmány, azok ilyen betegek.
-
Termigáßor
aktív tag
válasz old gray #8198 üzenetére
Szerintem tuti kínai. Van a dolognak egy kevésbé mulatságos oldala is. Az a helyzet, hogy Kína egyes területein jelentősen eltolódtak az ivararányok. A 80'-as évek közepe felé kezdett nagyobb arányban elterjedni náluk az abortusz. Viszont azt is bevezették a népességszabályozás miatt, hogy a második gyerek után brutálisan adózni kell. Ezért mivel a legtöbb család azt akarta, hogy az az egy gyerek viszont mindenképp fiú legyen, ha kiderült hogy lányt vár az anya, akkor azt inkább elvetették(!) Ennek a hatásai jelentkeznek most, mivel mostanra már felnőtt az a korosztály aki ebben az időben (ill. ettől kezdve) született, de nem talál feleséget, így rengeteg az egyedülálló férfi. Fellendült a szexturizmus, és a külföldről történő feleség vásárlás/rablás(!). És az ilyen kütyüknek ezért lett ott piaca.
Jobbára ártalmatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest