- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
komolyan mondom a legjobb Game amivel valaha játszottam mióta megjelent (torrenten) azóta függök vele napi rendszerességgel ... THE BEST ja és az alsó közép kategóriás konfigomon is tökéletesen megy full grafon 1440x900ba
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7600 üzenetére
Ahh értem. Köszi! Holnap szétnézek a közeli sztech boltokban, hogy milyen van.
Quan-Chi: igaz, elég jól skálázódik a játék különböző konfigokon. Viszont a torrentes verzióval nem sokra mész max. ha offlline játszol. Alig van tört szerver...
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Quan-Chi
őstag
válasz old gray #7602 üzenetére
igen tudom, 1általán nem is játszottam még neten! szerintem nagyon jók a botok, addept vagy masterful botokkal már jól el lehet játszani , megtanulok célozni megismerem a pályákat , majd karácsonyra meglepem magam egy eredeti UT3 -al
-
Quan-Chi
őstag
már bocs de egy godlike bot sokkal jobban lő mint egy profi játékos ... lehet hogy butább, de sasszem ! ezen kívül 4évet BF1942-ztem itthon botok ellen , tavaly karácsonyra megleptem magam egy eredetivel , és 2 nap játék után kb 10 klán várt volna szeretettel és kb 50 szerverről voltam ban-olva ( pedig PunkBuster-es servereken nyomtam ) mert elvileg csalok ! szóval én azt mondom hogy magas szintre lehet venni egyénibe botokkal is ! egész más téma az hogy azért is nem csatlakoztam 1 klánhoz se mert nem tudok betartani egy előre megbeszélt taktikot és nem szeretek/nem tudok csapatba játszani ! egyszerűen én egyéni öröm szerzés miatt játszok nem azért hogy egy állítólagos toplistán feljebb kerüljek ! megyek majd UT-ba is publikolni és biztos sokan lesznek akik áldozatul esnek majd
-
JohnR
aktív tag
válasz Quan-Chi #7607 üzenetére
Nálam pedig megtalálod a szükséges IP-ket
A botok már az ut2k3-ban is nagyon pontosak voltak, főleg Godlike szinten
Még mindig emléxem: Malcolm az utolsó Serpentine mapon csak úgy volt legyőzhető, ha nem dugtam ki a fejem sehonnan, mert rögtön fejbe lőtt LG-vel. Ezért kénytelen voltam hang alapján tájékozódni, mikor közeleg, és akkor kapta a gránátot[ Szerkesztve ]
-
G Bedtime St
tag
bereggeltem quake live-ra.. igy ha fel qr az ut van mivel lehiggadni
ja és ha valaki seggbe kapja a raksit HypGoat-tol az én volnék
[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
válasz G Bedtime St #7612 üzenetére
Nem DeathGoat-ként toltad eddig? Bár mindegy, a tripla raksi tőlem is kinéz bárkinek (mint jó noobtól ) Csak a netem ne lenne ilyen sz@r Itt falun szívatnak rendesen a szolgáltatók (háttér infók szerint a UPC megkente a "döntéshozókat", hogy ne adják ki a DIGI engedélyeit, amíg ki nem építik a saját hálózatukat, és el nem szipkázzák a potenciális ügyfeleket). Jó kis zsiráf hozzáállás Ebből csak annyit érzek, hogy itt lógok az "ideiglenes" 1 megás neten, és több, mint egy éve várok normális sebességű netre. És közben felnő egy generáció, akik már meg se ismernek, ha betévedek a játékba... De sebaj, jön még kutyára teherautó
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Azért annyira ne bízd el magad. Hidd el, hogy egy átlagos online shooter -mint pl. én- sokkal több bosszúságot tud okozni mint egy godlike bot.
Goat: a halálkecske már quake live-ot is tol?
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
szinesz.bob
senior tag
Na én is regeltem!
-
Custer
tag
-
G Bedtime St
tag
még most is deathgoat csak quakeba foglalt az a név
jo lenne ha digid lenne mert ezt is tudja olcsonold: jöhetnél te is....bugmentes
best: akkor toljuk?
custer: persze az ut jobb de az benne a jo ,hogy bárhol vagyok gép elött elérhetö azonnal egy kis hent.
[ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
válasz G Bedtime St #7618 üzenetére
Ja,de eléggé furcsa még nekem. De régen volt már a quake3...
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7618 üzenetére
Milyen konfig kell hozzá? Lehet intézek valami vga-t a munkahelyi gépembe mert nem hinném, hogy a dzsunka alaplapi vga-val menni fog. A munkatársak meg majd arra lesznek figyelmesek, hogy üveges tekintettel k.rvaanyázok a gép előtt.
-
old gray
addikt
Rossz a vga-d? Süsd meg és jó lesz!
-
JohnR
aktív tag
válasz G Bedtime St #7622 üzenetére
Hehe
1 megán nem férünk el ketten Az asszony mindig akkor akar videót nézni, amikor benn van a társaság... nem tok veletek lövöldözni, pedig tegnap este 10 körül elkentem a noobok száját Bermin[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Ma este valaki egy duelt?
Olyan rég duelleztem már. Melyik szerón érdemes most duellezni?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #7624 üzenetére
A TU szerver elég korrekt most. Külföldi public 1on1 szerverek amik még elfogadhatóak:˙$TNT$, NGI IT, ProASS. Lehet mennék én is, mikor érnél rá?
TU:
84.2.39.196:7781
Jelszó PÜ-ben.
-
gamerpeter
tag
a helyes kifejezés az ,h egy godlike bot ugy lö ahogy ember nem tud.(pl link és mini)viszont olyan kiszámítható mint egy kezdő játékos.ergo nem is érdemes vele foglalkozni.gyere online és meglátod mi a helyzet ha egy keménylebb játékossal összefutsz.ja és a bf-et kb a hajadra kenheted, kb annyi köze van a 2nek egymáshoz mintha marioval játszanál és utána jössz ut3-ra.én is bf-et toltam ut3 elött 3 évig.a fegyverek,a mozgás,a fizika meg kb minden más.másik játékstilus.de ha ezt mind megszokod és belekostolsz az online CSAPATJÁTÉK-ba akkor többet fel sem raksz más gammát a gépedre,mert ez a játék csak akkor élvezetes(legalábbis nekem) hosszú távon(évekröl beszélek)
-
gamerpeter
tag
QL tökjo meg minden csak sztem nem nekünk ut3 playereknek. én is ugy vagyok vele mint gomba.ha 2 havonta 1x kb elinditom mindig nagyot csalodok magamban is meg a játékban is.hasonlo de közel sem ugyanaz.gyorsabb játékmenet viszont a fegyverek meg a mozgás sokkal egyszerübb és nem lehet annyi taktikát és trükköt bevetni mint ut3ban.(bár biztos nem látom teljesen tisztán a helyzetet mert sosem quake-eztem masszivan.)ez egy eléggé régi és kiforrott játék nagyon tapasztalt playerekkel, legalább annyira szük rétegnek szol mint az UT.de ez 2 élü dolog ha egy q3 player belecsöppenne egy ut3 warba kb köpni nyelni nem tudna.és ha valaki igazán komolyan tol egy gammát akkor abba csak belezavar egy másik játék sztem.ezért marad számomra csak és kizárolag az ut3.
ja sikeferi:kb elfut minden konfigon.még a haverom 1000 éves laptopján is, akkor leteszem neked a nagyesküt ,h bármilyen szar is a munkahelyi géped kb 500 fps-el fog rajta futni.
[ Szerkesztve ]
-
Custer
tag
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
old gray
addikt
válasz gamerpeter #7628 üzenetére
I915 chipset van a m.helyi gépben, tehát a minimum gépigény kritériumának megfelel. Azért ez elég siralmas teljesítményt eredményez majd sztem. Főleg a 8MB shared memoryval.
-
Akybron
aktív tag
Gondoltam regisztrálok én is.
Na és hogy írjam be a képen látható kódot?[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
JohnR
aktív tag
Rohadt aimbotos cheater a bermin... Your_Killer néven. Ha vkinek van közvetlen kapcsolata Syserr-rel szóljon neki, bannolja ki :S
-
JohnR
aktív tag
válasz old gray #7638 üzenetére
Köszi...jogos
Amíg a régi weboldaluk volt, meg is tettem azonnal. És pár percen belül, ha épp figyelte az oldalát, bannolta is a pácienst (ha nem akkor később, de nem maradt szankció nélkül soha, ha beírtam neki). Sajnos azóta megszűnt ez a kapcsolat, ezért gondoltam valaki most is közvetlen kapcsolatban van vele, és tud neki szólni. Nem én voltam egyedül bent innen a Ph!-ról, akinek elrontotta az estéjét...
Na mindegy, majd kézbe veszem a dolgokat, és nem siránkozok, mert itt csak süket fülekre talál -
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Mobil nettel mennyire ártalmas UT3-mazni, nem tudja valaki?
Lassan megint felteszem ezt a hulladékot, hátha javult valamit az add-onokkalSemmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
JohnR
aktív tag
válasz G Bedtime St #7643 üzenetére
Jah. A Templomban lelőtt fenn a csizmánál, és utána nem éledtem újjá, hanem néztem ezt a nyomorékot, hogy ugrál a hullám mellett és volt, hogy 90 fokban lefele lőtt az aimbotja a sokkolóból Alig volt feltűnő a csalás. De már akkor gyanút fogtam, amikor két pisztollyal a kezében szaladgált, és minden lövése belém trafált, amikor meg háttal volt nekem, és le akartam sniperrel szedni, és hirtelen felém fordult és kapásból fejbe lőtt... na akkor már biztos voltam az aimbotban. Nem igaz, hogy nem lehet ezeket kiszűrni a szerverről :S
Mindenesetre szánalmas egy kis köcsög volt, ki is lépett mindenki. A botnak meg mutogathatta utána a tudását Ezeknek ilyenkor beraknék 10 botot godlike-ban, aztán azoknak bizonyíthatna -
Ferdzsoo
addikt
Én is találkoztam egyel tegnap.
Ilyenkor a legjobb megoldás kilépni és mindenki mást is erre késztetni.
Egyedül utána már csak a finombőrt húzogathatja a szerveren.
A legviccesebb a shaft másodlagossal folyamatosan talál mikozben a liften ugrál le fel és én is mozgok. Jah de a pingje a 180.
Szánalmasok.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Akybron
aktív tag
válasz szinesz.bob #7637 üzenetére
Nem. Operát ha hosszabban netezek, Explorert egy-egy oldal megnézésére, ha éppen nem fut az Opera (Ugyanis 30-40 nyitott oldal mindig van az Operában, kell néhány perc, míg indításkor betölti őket).
Egy képet bírjon már megjeleníteni bármely böngészővel.
Amúgy náluk volt a hiba (Gyanítom a Capcha-t generáló PHP nem működött), ma már működik.73&DX HA5OJN
-
old gray
addikt
Na büff, _Dark_ clan trial member lettem. Ez egy VCTF klán: [link]
-
old gray
addikt
Az egyik tag RiCE-vel volt egy csoportban 1on1 OC-n, div3-ban. Jó a srác (bloody.bender) Tomae-val szokott gyakorolni Meg jópáran BTA fanok, de engem ez a rész nem izgat lévén utálom a BTA-t. , Szóval nem csak VCTF-et tolunk majd, hanem ha minden jól megy (és taggá válok) akkor lesz tdm squad is. Jó lenne majd gyakorolni, lehet megkeressük majd az impressive-t is (irc-n) ha nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest