Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Jó volt a game, újra akartam indítani a játékot, de nem találtam meg a szervert ismét, így nem mentem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Thrawn
félisten
válasz Winner_hun #1051 üzenetére
Most léptem ki én is. Csúnyán kikaptunk még 1 ellen is
Boldog szülinapot dante3![ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Winner_hun #1051 üzenetére
Nah jót játszottunk!....
Aláírás:
A mészáros alias Ferykee[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nem, nekem teljesen korrekt volt, bőven játszható.
Sőt talán egyszer sem akadt be, csak azon csodálkoztam miért olyan hamar tölti rögtön újra az egészet mikor vége van.
Máshol egész jól lehet utána még csevegni...Hogy én milyen szinten várom már a teljes gamét... ppppffffffffffffff
Kivi vagyok mikor kezdenek majd klánok alakulni...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Winner_hun
titán
Egyszer laggolt csak. Azt nem értettem, hogy az első kör után miért lassult be nekem a játék Mintha a grafikát feljebb tettem volna. Azt akartam levenni, de restart kellett neki, hagytam, majd mikor restartoltam akkor nem találtam már a szervert
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dante3
addikt
válasz Winner_hun #1061 üzenetére
Kár, jó lett volna még pár ember, mondjuk Feree egyedül elintézett minket!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Ferdzsoo
addikt
Felőlem holnap ugyanitt, de kicsit később olyan 22:00 körül szívesen játszanék még,
és lehetnénk többen...
Amúgy szerencsém volt semmi más....Elállom pajtások elállom! (csak kikapok mint a sz@r... )
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Én jöttem volna, de épp nem jártam a fórum és nem tudtam, hogy vkinek sikerült szerót csinálnia.
Na majd holnap...[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Na egy ilyen "PH hent" engem is érdekelne. Ez a hamachi progi kell hozzá?
-
bozont
veterán
Akkor okés, majd figyelgetem a topicot mikor van hent. Amúgy milyen játékmódban megy a dolog, vagy változó?
-
Sziasztok.
Nem értem én ezt...
Barátommal próbáltuk a LAN-t. Ment először is, másodszor is, harmadszor is...Talán valami szoftveres gond lehet...
Egyébként a game tényleg nem rossz, valóban az első UT hangulatát idézi (a többi egy ganéj volt). Mondjuk beszélek én, a világ legmegszállottabb kvékere...
Itt végre használhatóbb a rakétavető! Egyre több a mid-air rocket...Két dolog kéne még ebbe a játékba:
1. brightskinek (amik lehet, hogy lesznek, ha kijön hozzá egy promode)
2. strafejump
+nekem egy új számítógép
Hhhehehehehhhhehh.Egyébként lehet, hogy megveszem eredetibe'...
Mondjuk azért a Heatray-en (Duel-ben) igen balanced-dé teszi a játékot az a Deathwalker... LooOooL. Melyik baromarcú találta ki azt oda?SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dante3
addikt
válasz Winner_hun #1079 üzenetére
Persze, jó a távcsöves fegyó, ha nem ugráltok nagyon a célkeresztben!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Sirandrish
legenda
nah.. megy a PH!-s buli?énis akarok énis akarok
Neketek is jólenne ha mennék mert lenne kit megölniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Lehet én is beszállnék egy kis PH-buliba. Még tesztelgetem egy kicsit a játékot, a motor tényleg jól optimalizált ( ), viszont összességében nem vágott hanyatt. Remélem a végleges verzsönben lesz dodge jump, mert ez nem állapot, tiszta Quake.
<< Heimdal >>
-
törölt tag
Vasárnap/Hétfő -n remélem lesz vmi banzáj...sajna szombaton suli... előző 7végén 10 percel indulás előtt még játszottam
-
Armando_19
őstag
Hamachival próbálta már valaki a lan-t?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Alvin_ti4200 #1073 üzenetére
Gyere papi összecsapunk!
-
Sirandrish
legenda
válasz Armando_19 #1086 üzenetére
igen lehet...tegnap óta ez a téma
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Retekegér #1082 üzenetére
Ehhh, hát hol Quake ez?
Egyébként legközelebb, ha itt leszek, én is benne lennék egy jó kis TDM-ben...kár, hogy minimumon lemegy 16-20 fps-re egy picit komolyabb ütközetben, de így még nagyobb a kihívás...
(Egyébként Armando, mi a helyzet a biznisszel? )
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ferdzsoo
addikt
Különben először én sem láttam a szervert mert a passzvordosokat nem mutatja, csak ha bekockázod a kis négyzetet, de nem az első keresésnél mert nekem akkor sem jelent meg, hanem utána amikor visszamész a filter menüre és megint bekockázod majd refresh és utána mutatta nekem csak a kis lakatos szervereket...
-
-
Sirandrish
legenda
én ha gépközelbe leszek akkor jövök de tényleg szólni kell előre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Sirandrish #1093 üzenetére
én este 10 körül tudok jönni, de akkor nagyon...
-
ftc
nagyúr
Én nem merek jönni
-
szatyi85
csendes tag
Egész jó szöveg az UT3 hardware igényeiről. Jó látni, hogy milyen szinten képes kihasználni a kétmagos procikat. És az is érdekes, hogy a 2900xt milyen jól szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
mé nem? nehogy azthidd már hogy én nagy profi vagyok...és ha kikapsz? valahol el kell kezdeni
-
ftc
nagyúr
válasz Sirandrish #1098 üzenetére
én multkor is még a szöcskétől is kikaptam vlna ut2k4... hogyisondja még iyle vacak netem les
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest