- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
Ehh, ettől féltem....KKÉÉÉSSIIIKKK
''released on PC and PlayStation 3 in the second quarter (April-June) of 2006.''
(beyondunreal.com)
Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
XanD3R
senior tag
az új hír szerint idén télen fog kijönni : [link]
-
Bencus88
nagyúr
Dobozkép:[link]
-
P.Dude
őstag
Hát ezt a megjelenést alaposan megszívtuk.Nemelég hogy lusták dolgozni rajta még elis halasztják.Dehát mi mittehetnénk.Sajnos csak annyit hogy várunk egész 2006 végéig.
Zoll
-
Bencus88
nagyúr
Vid:[link]
-
CocooN-z
őstag
Legalább addigra lesz olyan configom amin jól fog futni (legalábis remélem).
Mellesleg nem értem azt a fenti vitát, hogy jaj MP jaj SP. Tök egyértelmű mia helyzet:
-Gears of War Single-playereknek
-Unreal Tournament 2007 -Multi-playereknekBRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
látom itt nagy a sürgés forgás
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
karantÉN
aktív tag
biztos jó game lesz !
csak az ut2k4 es hardcore gamerek vajon fognak váltani 1 csicsás gaméra ?
ha nagyon lelehet húzni a grafot akkor biztosan jobb jáchatóságot jelent majd
a shield gunt tényleg kiveték ? ez nem túl jó hír nagyon teccet mint az lg
nyár vége fele a demo már szinte biztos letölthető lesz .6543210
-
CocooN-z
őstag
Jah hogy már most?? azt hittem jövő tavasz vagy ilyesmi, mert ha most tavasz/nyáron jön...huhuu
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
P.Dude
őstag
Amiket felsoroltam nembiztos hogy igaz sőt szerintem nemis igaz.Gyakran van olyan játék amit halasztanak és xar lesz de ha már 2007 legyen 2007-ben ez igaz!
Zoll
-
harry
veterán
Honnan ez a dátum? Legtöbb helyen 2006 Q2-t lehet olvasni, ami ~nyár. Szal nyár végén én már a full játékkal akarok játszani, és nem csak egy demoval Persze azért valószínű, hogy addigra még nem lesz kész, de remélem őszre sikerül befejezni.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Frigo
őstag
Sajna azok az infók már elavultak , Midway (ők a kiadó) megerősítette hogy a játék december - 2007 tavasz közötti időszakban várható.Sajna az UT2007 is áldozatává vált annak a fejlesztői rossz szokásnak hogy a játékot túl korán jelentik be ,gyakorlatilag a játék jó része csak papíron létezett ,jelenleg még a játékmenet sincs véglegesítve.
-
@rglaaf
veterán
2 ujabb video persze kézi kamerás felvétel de főképpen az elsőn link gunt mutatják a másod vid-en már látható a shock és a raksi is,kegyetlen jól néznek ki [link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
Ferdzsoo
addikt
UT2k7 - Az első száz emberbe benne leszek aki megveszi a gamét Mo.-n
Igen az egyetlen jó oldala a késésnek hogy addig beszerezhetünk olyan gépet ami viszi is.
Én ha már egyszer megveszem le nem akarom venni a grafikát Ultra Highról, tündököljön az csak rendes pompájában.
UT2k3 - Aki ezzel is játszik és nem NOOB vagy LÁMA (szerencse a kettő nem ugyanaz ) (nem demóval) pls írjon privit vagy emilt, meg akarok ütközni vele
Jah és UT2k3 a rulez. A 4-nek tizedolyan hangulata sincs mint a 2003-nak (onslaught ide vagy oda).
(egyéni vélemény)"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
ÁÁÁ azért nem ugyanaz.
Meg a 2k4 már nincs is meg nekem.
Ráadásul vagy egy éve nem játszottam vele.
De azért ha kijön a 2007 majd találkozunk
HÁHÁHÁHÁHá"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
@rglaaf
veterán
ha nem lessz shiel akkor mivel fogom magam védeni a sok minizőtől??
-
-
@rglaaf
veterán
hát meg a sima shield jump is jó volt ha menekülni kellet hirtelen
-
Ferdzsoo
addikt
Ezek elég újak, láttátok már őket? : (MEGFIGYELNÉM A FRAPS MILYEN FPS-eket írkál ki neki. És szerintem nem 6600gt-vel nyomja )
[link]
[link]
Szóvel ennyit a 75-80-ra való tornázásról. (Max ha mindent medium-lowra teszünk!)
Esetleg a Vista segít majd minket a 64-bites rendszerrel...
[Szerkesztve]"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest