Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocika
aktív tag
SZevasztok!
nekem egy ilyen nec ad7173 íróm van és az a gondom vele hogy összeverekednek a dvd író programok
nem....
Ez annyit jelent ha van fent a gépen nero 7.5.1.1 Akkor nem tudok minuszos lemezt újra írni ha leszedem akkor tudok....
de ha alcohol 120%-ot rakok fel akkor meg pluszos újraírható lemezt nem tok írni...
DVD decrypterrel írtam miután ezt a két progit leszedtem de ha a kettő közül valamelyik fent van akkor vagy minuszot nem tud írni vagy pluszost
De nekem ezekre a progikra szükségem lenne de együtt nem funkcionálnak...
PLS HELP -
Tocika
aktív tag
válasz Apollyon #216 üzenetére
Hali
Kipróbáltam ezt a cCleanert, le is szedett sok mindent de az újraírható lemezek írása továbbra sem megy...
Ha leszedtem a nerót és a alcoholt akkor a DVD decrypterrel tudtam írni...
Csak nekem az alcoholra is szükségem lenne meg a Nero-ra is
már raktam fel új firmware-t is de az se segített.... már nem tok mit kipróbálni
valakinek valami ötlete nincs esetleg? -
Tocika
aktív tag
Hali
Hogy működjön a label flash a lemezt egymenetben kell írni vagy többmenetben vagy mindegy? -
Tocika
aktív tag
Rájöttem hogy kicsit hülyén tettem fel a kérdést...
végülis azt szeretném tudni hogy ha megírtam a dvd-t akkor zárjam le vagy ne? hogy a tetováló funkció működjön...
Mert kiírtam egy image filét és nem zártam le a lemezt de a amikor próbáltam a tetoválást ízt írta hogy nem támogatott lemez azelőtt meg azt íírta hogy DVD-R.
Amúgy ez egy Traxdata 8X-an írható lemez. -
Tocika
aktív tag
Kipróbáltam de nem jártam sikerrel...
Az image mérete 3.2GB úgy hogy elvileg a tetoválásnak kéne mennie de miután megírtam a lemezt és rámentem a lemezcimke írásra imsét azt írja hogy a lemez nem támogatott...
Mitévő legyek? -
Tocika
aktív tag
-
Tocika
aktív tag
Helóka!
2.5GB adatot írtam a lemezre és a néró azt íjra amikor tetoválnék hogy nincs elég hely a lemezen...
amikor 3.2GB lett ráírva akkor meg azt írta hogy nem támogatott lemez....
Puci lemezre engedné... de így nem
Tud valaki valami tippet? -
Tocika
aktív tag
Meg a Hiba!
Csak újra be kellet olvastatni a lemezt utánna engedte -
Tocika
aktív tag
Hali
Volna még egy gondom...
Megy a tetovlás mostmár, de újra írható lemezeket még most sem tudok írni pedig nics fent alcohol ,se colne cd....
csak egy daemon egy nero és egy dvd decrypter -
Tocika
aktív tag
Megmondom őszintén mostmár kicsit kétségbe vagyok esve...
Én többet írok újra írható lemezt mint tetoválok úgy hogy nekem az ujra írási funkció kicsit fonto
hiába kapcsoltam ki az alcohol emulálásánál az adathordozó tipus mellőzését akkor se enged újra írható DVD írni...
én azt se bánnám már ha nem menne a label flash csak tudjak újra írni -
Tocika
aktív tag
Senkinek nincs ötlete hogy hogyan lehetne rávenni az írót hogy ugyan óhajtson már RW-ket írni?
-
Tocika
aktív tag
válasz szeva000 #311 üzenetére
Nem tudom hogy az író hibája e vagy valami szoftveres mert ha a dvd decrypterrel nézen akkor az írja a dvd profilra hogy DVD-Rom ha kilököm a tálcát és visszatolom akkor engedi az újra írást, de ha átváltom a modot olvasás módra akor már megint az írja hogy DVD-Rom...
Mikor próbáltam életet lehelni a label falshbe akkor uninstaláltam az alcoholt és és akkor tudott újra írni... gondoltam nem bírja az alcoholt , de pár nappal később próbáltam úgyan azt a lemezt megírni és akkor is ezt csinálta...
még rakok neki egy új rendszert és utánna ha nem jóó akkor vissza viszem...
De nem hiszem hogy a z író betegeskedik mert azért cseréltem le az előző írómat mert azt hittem hogy kihalt belőle az újra író funció.
Tesóm gépében hibátlanul írja az RW-ket azóta is...
Rakok neki egy új rendszert az lessz neki az utolsó kenet! -
Tocika
aktív tag
Hali
A probléma Bill-ék háza táján kell kereseni mert az új rendszerrel már megy minden...
labelflash alcohol és a mi számomra a legfontosabb az újraírás
az alkolholba kikapcsoltam az adathordozó tipusa mellőzését és megy minden...
így az író most megúszott egy kis fizikai bántalmazást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest