Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rekop

    Topikgazda

    válasz haddent #10266 üzenetére

    Egy jól működő wifi alapja mindenképpen egy optimális RF környezet kialakítása. Nagyon fontos az AP-k megfelelő elhelyezése, illetve beállítása. Először érdemes lenne megtervezni Design Center-ben, ott már látni fogod a várható lefedettségeket, és hogy hány AP-re lenne szükség. (ha feltöltöd az alaprajzokat méretekkel szintenként, akkor szívesen segítek a tervezésben). Én azt mondom ezt egyszer érdemes jól megcsinálni, és nem utólag bővíteni, mert az sokkal több munka és költség lesz. Sebességteszteket az AP-okról találsz az összefoglalóban, illetve néhányról ezen a youtube csatornán is.
    Én alapvetően Lite, Pro, illetve U6 Mesh-t venném számításba, az igényektől függően(például kell-e Wifi6 támogatás mindkét sávon, illetve a mennyezeti elhelyezés megoldható-e). Ha nem sürgős a vásárlás, érkezőben az U6+ , ami a Lite utódjának tekinthető, mindkét sávon Wifi6 támogatással ~60k körüli áron. Hogy mi éri meg, azt neked kell eldöntened, mi nem tudjuk helyetted, mindenkinek mások az igényei, lehetőségei.

    @all:
    Megkérnék mindenkit, hogy a kamerás megfigyelés jogi szabályozásával kapcsolatos eszmecseréket a megfelelő topikban folytassátok! Köszönöm!

    Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

Új hozzászólás Aktív témák