Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Boeing 737 #1575 üzenetére

    En is csatlakoznek ragazzo -hoz.

    Egyebkent a kerdeses hsz-ben megkertelek ra.

    Az ingyenes reszerol mondtam el az igazsagot, ha nem tetszik ne hallgasd meg, de ettol meg teny marad. Sot ha nem hiszed ki is probalhatod.

    Barmelyik tuzfalat szet lehet kapni, ez nem ujdonsag, de az mar igen, hogy mennyi ido alatt es hogyan. Ha jol emlekszem nem is olyan regen te is huzogadtad lefele eleg szepen a tobbszorosen dijnyertes NOD32-t. Szoval ennyit errol.

    A keredkedelmi free valtozata szinte mindig butitott, ez biztonsagi szoftver eseteben pedig eleg komoly szokott lenni. Nem mondtam, hogy torjek fel, de jobb tudni, hogy a legtobb nem sokkal er tobbet mint amanyibe kerult, termeszetesen van kivetel es megfelelo kombinacio. Egyebbkent amit te csinalsz a nod32 -vel, 30 naponta ujratelepites, az is toresnek szamit.

    Az szep es jo hogy a forumokon az ingyenesek hasznalatara sarkaljak a nepet, de legtobb bamban felteszi oket, annelkul, hogy tudna, hogy mi kasztraltak ki belole, majd azt hisszi, hogy biztonsagban van. Vegul csodalkozik mikor besziv egy komolyabbat.

    Jelenleg ingyenes megoldas esetben Comod, Jetico es ZA free az amire tenyleg ra lehet bizni a gept, megfelelo minosegu, egyebb vedelmi progival.

    Remelm vegre be tudjuk felyezni ezt az ertelmetlen elektron pazarlast.

Új hozzászólás Aktív témák